Woopwoop!

Är för upptagen för att blogga XDD Nej, men mina dagar består typ av att äta, sova och umgås med mina vänner och det jag använder datorn till är tumblr. Så min bloggtid försvinner som.
 
Imorgon mina vänner ska jag iallafall åka och paddla, ja frivilligt också! Vi vill ju vara med stackars Sebastian som jobbar hela dagarna, och på tal om det så är det en vecka tills jag börjar också. Funfunfun.
Ja och sen på Onsdag ska jag iallafall åka iväg mot Piteå igen för bröllopsfest, kommer vara utan mina vänner i två hela dagar innan de kommer dit och vi tar Piteå med storm!
Dagens "facelook" också, har nyslingat håret så det är fett ljust!

Hur skall jag närma mig detta, våga berätta. Släppa, få hjärtat att lätta.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder. Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten. Blixtar prickar dig.
Hälsa till satan. Vi hörs.
Jag hoppas att olika olyckor händer. Du vet vad jag känner. Jag vet att du hör.
Jag hoppas. Du får leva med dig resten av ditt liv. Att du lever med det i all evig tid.

Åh gud, ni vet när man hör en låt och man kan bara tänka på en viss person och så. Det blir helt sjukt, sån är Resten av ditt liv - Timbuktu för mig. Jag blir bara så  jävla fylld i ilska då jag hör låten, för det beskriver mina känslor för en person så mycket. Önskar personen verkligen bara illa, lika som i låttexten, vill verkligen att blixtrar prickar personen och allt. 
Men självklart är jag en sån person som inte säger eller berättar hur mycket personen verkligen suger. Ler bara och låtsas som ingenting, blir så ahhh. Går knappt förklara, flyr typ från mina problem. Känns inte som det är ett bra topic att skriva i bloggen, men då vi ändå kör på singular så blir det förvirrande och tror inte att någon kan gissa på vem det är heller så. Nu får ni grubbla på detta så ska jag fortsätta att vara bitter och hata.


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder.


Då såg jag en bild av en flicka, med en skadskjuten kråka i famn.

Var egentligen tänkt att jag skulle hem till Skellefteå imorgon men jag stannar tills efter pdol istället så är kvar här i en och en halv vecka till pga brist på vänner att umgås med hemma. Känns som om jag kan hitta på mer saker med bättre folk här i Piteå istället!
 
Iallafall så fick vi värsta finbesök idag då Mira och Co. kom hit! Blev grillade hamburgare och bygga sandslott i sinne. Har också bränt mig så jävla mycket mer, åh har fulaste brännan på bröstet, skojar inte, skulle visa bild om den inte satt på ett sånt avslöjande ställe. 
Nä men nu är klockan fan tjugo i elva så då skall jag sova så jag hinner upp, packa och pussa en massa på Mira innan jag åker hem! Åh, hoppas Sebastian och de två resterande änglarna fick varsin hjärtinfarkt av det översta stycket, tack för mig pussss.
Btw, någon som sett the amazing spiderman som vill diskutera detta med mig? oewhegh, finner inga ord.

Hej, hej, hallååå.

Min uppdatering.. The botten är nådd.
Men jag är i Piteå och har haft massa besök och så, var asfint väder nu idag också så då var det bara ut i solen. Och gud, är det någon mer som känner igen sig att man har typ ginger/albinopigment? Är vitast i världen förutom dessa sönderbrända kinder med alla dess fräknar. Nu ska jag iallafall se true blood sen blir det fisken vs kroken då vi ska ut och fiska, blir en bra kväll!
Ser inte så hemskt ut på bilden men irl, dör. Helt sjukt, har samma färg på kinderna som kräm med lite mjölk i.
 
 
Btw, ni vet frågan "vad är typiskt för dig?" Har aldrig kunnat svara på den frågan. Liksom vad är typiskt för mig? Sen efter frukosten idag kom jag på det! Spiller alltid mat på mina kläder och borstar tänderna som nån jäkla psykpatient som behöver bli fastbunden. Har alltid tandkräm runt munnen och på kläderna under morgonens timmar, Fanny är som min personliga typ "excuse, du har tankräm överallt."

The Sims 3.

Ah detta spel gör mig beroende. Spelade hela natten med Fanny och Jessica igår, gick typ hem i den kalla sommarnatten klockan halv 7 imorse. Var värt dessa 12 timmar av spelande. Var dock arg på mina simmar, dumma var de, lyssnar aldrig på mig. Fanny och Jessica kan bevittna mitt uttalande då jag säger att jag blir en bitch då jag spelar, herregud. Skäms i efterhand, har kallat för många simmar för slampa i natt. 
 
 
SEN. Fnny blev gravid, så hon liksom födde barnet, döpte det till Kathryn sen ba "whohooo twins! Congratulations!" Wtf, hon döpte obvioulsy den andra till Megan. Ändå, christ. Mind is blown. Vi satt typ och kollade på varann i en timme innan vi börja WTF OMG, THISS IS WTF, JESUS, OMG MIND IS BLOOWWWN.
Inte för att någon annan var så jävla taggade på det, men det var ju förträffligt. Nu skall jag sluta med min paus, har alldeles för mycket abstinens, ska vara snäll mot mina simmar nu! Bye
Btw, om någon vill lira någon dag så hör av dig!

Utkast: Jul. 10, 2012

Vet ni vad jag hatar? Jo då folk whinar om att då de går ut i regnet så får dem lite vågigt hår. ALLTSÅ VA, jag har sprungit runt i min mickfrilla som nu blivit till dreads pga vårdlös kamning de senaste dagarna. Seriös död mot alla som klagar över vågigt hår.

Bara till dig Fanny.

Hej var ut och övnings körde nyss. Var kul. Fick till och med dumpa coop parkeringen och ut på vägarna och sedan hem. Nu ska jag äta jord gubbar och sen se ett av snitt av Grey's. God natt
 
Btw, det var en särskrivning utan dess like, var alltså ett honest mistake när mellanslagsknappen tar upp halva tangentbordet.

So parents, lock up your children for crying out loud.

Brukar ni någonsin gå förbi ett barn och tänka liksom att vissa barn bör inte släppas ut i allmänheten? Jag och min mamma vaknar alltså varje morgon av en unge som bor ett par hus bort som skriker och lever om som om han vore döende. Åkte longboard runt här ett tag idag och han slog folk, skrek osv. För ett tag sen försökte han och några till kasta upp en kanin i ett träd. Nu bor jag på anderstorp och alla barn här har adhd, tourettes eller så är de bara väldigt oförskämda, men vissa barn är extrema, stryp dem. Abort them.
Detta är så irriterande, då barn bara springer omkring och inte har något hyfs alls. Får mig att aldrig vilja ha barn,  tar typ liksom en omväg då jag ska någon stans då jag inte har på mig en hjälm om grannbarnen är ute. Kastar de upp mig i ett träd och jag har hjälm får jag inte någon major skallfrakturer. 
Titta vilken gåva till min mor jag var, käften gick i 120 men inte fan skrek jag eller kastade jag djur i träd, åh mamma vilken tur hon hade.

Ice age levererade.

Tja Felicia 16 vintrar, var och såg Ice age 4 på bio ikväll. Alltså hur bra kan filmerna vara? Ice age, forever. 
 
Har också räknat på att jag känner 3pers som ska gå samhälls, och är bekant med  till. 7 personer, fuck yeah, av 102pers det är 6,8627451%, VAAAAAA inte ok. Vet inte om alla har sökt något annat eller om jag är mobbad. Ska typ gå om grundskolan och vara poppis, fatta Felicia i sexan som kör moppe, och i åttan kör jag bil. HELL TO THE YES.

Tankar på kvällskvisten.

Varför är rubriken "tankar på kvällskvisten" tänker ju inte så jävla mycket.
Eller jo, finns tre personer jag måste träffa innan jag dör. Zooey Deschanel, Johnny Depp och Heath Ledger, för Zooey är bara bäst i världen, Johnny är liksom Johnny Depp och Heath är underbar, eller var. Han är död, rip. Men får väl besöka han grav. Vill föröka mig med Johnny, och föröka min lista, finns så många som man vill träffa men det är liksom inte livsviktigt som dessa tre. 
 
 
Sen just det, ni vet då man äter Haribo-björnar? Då finns det alltid en äcklig mjuk som smakar röv, varje gång alltså. Åt just en sån, usch.