Superseriösa människor på internet<3

Emocore må ju vara den sida som är mest butthurt i Sverige, no joke. Och sen tar allt superseriöst eller superoseriöst, förstår inte hur folk kan vara så seriösa jämt. Är typ aldrig seriös på internet, går icket. Ja typ skriver skall, icket etc. Tror typ jag är William Shakespeare eller typ nån swag-nigga dude. Men alltså en tråd på ecc.
Vad skulle du vilja säga till ditt 10åriga jag?
"Åh, gud att jag inte ska göra misstagen jag gjort."
"Att det inte är falskt, du är homosexuell, acceptera det."
"Lev livet"
"Ta vara på din ungdom den tar slut snabbt."
Typ det jag vill säga åt mig som tioåring var "The ugly-ass eyebrows you be gettin' in two years, hell to the no nigga"
 
Haha men alltså, typ en tråd. Hur fångar du killar/tjejer? ANTAGLIGEN är svaren, lasso, bur, pappa betalar och jag tar de på dagis de är små och springer inte så fort. Sen blir folk butthurt och "Inte kul, pedofili är seriöst och ska inte skämtas om. Ta bort hennes inlägg det är orelevant" Irrelevant. Eller typ folk som klagar i fulaste ögonbrynen-tråden. Åh gud. 
Antingen är alla oseriösast, elaka, butthurt eller typ stucked-up bitches som blivit sparkade på äggstockarna. Tack för att jag fick hata, puss godnatt.
 

Jappjapp.

Har haft dålig uppdatering pga magsjuka. Sjöng nämligen på ett ställe där de gick maginfluensa så jag har haft det bra!XDXPP
Får se om det blir jobb imorgon, mår så jävla illa just nu och är så jävla sliten alltså. Är ju onsdag idag, och vad händer på onsdagar? Jo on wednesdays we wear pink! Är svårt då man är sjuk för då han man inga kläder på sig. Men lyckade till det med rosa sockar! Yeah, ska se film hoooj.


Ge mig


nanananan batman.

Shit vad dålig jag är på att blogga, verkligen. Men har hänt mycket, eller mycket och mycket men har inte använt min dator alls, och blogg.se appen verkar inte fungera? 
 
Iallafall så kom Fanny, Jessica och Sebastian till min far i fredags, så vi chillade, fiskade och myste typ, sen kom Malin lördagskväll perfekt innan pdol så vi och Jessica tog lördagkvällen med storm! Vi såg Norlie & Kkv, Thåström och Timbuktu, var sociala med Rasmus, slog folk som gick förbi, blev dryhumped och tafsade på i publiken av Timbuktu och blev bjudna på afterski utan ski av en norsk. You name it. Var iallafall jätte bra.
 
Har också jobbat min första, andra och tredje dag av femton i sommar, har världens bästa sommarjobb, sitter typ och sjunger och umgås med folk hela dagarna och får pengar för det, är bäst. 
Åh, övningskörde ikväll också, från anderstorp till örviken, som en Gud bakom ratten var jag! Årets adrenalinkick efter detta. Nu mina vänner skall jag sova, för trost adrenalinkicken börjar jag nio imorgon.
BTW, batman är bäst, och köp ett par vans åt mig :S