qowjf

Mörkt hår.
kul.

Schizophrenic.

Så schizofren, så ego.
Grejen med dagen är att jag skulle färga håret och det blev alldeles för mörkt och nu kommer jag förmodligen aldrig i mitt liv någonsin släppa ner håret från en svans. Känns som att det är nära till svart. Denna smärta.

Mina vänner har alltid rätt.

Fick ett sms under melodifestivalen igår där det stod "Slog vad om att du gillar den här låten!" Hade hon rätt? Jo Fanny kan! Nej men Axel Algmark hade en sjuhelvetes bra låt! Skadade inte heller att att han tar inspiration av kära Håkan.


Buss mys är alla tiders.

Har varit i bergsviken på kalas ikväll, helt sjukt flickan är redan nio, var ju inte länge sen hon var fem.
Tror också att lillebrorn hennes är mest taggad på att jag tagit skoterkortet. Han är den andra mannen i mitt liv också, första är min käre far.

Sitter förövrigt på bussen hem till Skellefteå nu. Längst upp, längs fram genom skogen med en lite Håkan, Amanda fondell och those dancing days etc. i en timme och tjugo minuter är nog det mysigaste man kan göra en söndagskväll.


En poäng ifrån, en poäng ifrån....

Så jävla surt...
Lauring.. Klarade skoterprovet galant, så det blir att bränna på hela sportlovet! Känns dock hemskt att jag inte får köra försen tisdag-onsdag... Dör bokstavligen om jag tjuvkör och blir tagen. Inget skoterkort och moppekortet ryker, det skulle varit surt som fan.

Trodde jag skulle dö då lite grann då jag gjorde uppkörningen med pappas skoter, stor som ett as. Typ närmare en pansarvagn än en skoter.. Okej överdrev ganska så jätte mycket men klumpig är den. Sen då vi ett par stycken skulle busa så kan jag ju säga att det hade gått lättare utan pansarn!
Förväntar mig en fet godispåse och allt för att jag lyckades.

Kärlek.

Atm gör jag nog skoteruppkörningen. Så alla vakna, håll tummarna åt mig eftersom jag har händerna på gasen!
Snart prov!

Lite livmoder och skoter.

Snabb upptatering bara för att säga att två inlägg under var så oseriöst det kan blir. NEJ, är inte gravid. Lovar, är omöjligt, men med tanke på hur min livmoder smärtar så funderar man ju..

Imorgon håller ni tummarna på att jag kirrat skoterkortet eller hur? Nu ska jag plugga ännu mer och kötta tumblr pauser! Fortsatt trevlig fredags kväll, hoppas att ni f.ö inte pluggar ikväll...

Men sanningen om tumblr.

Funktionen med tumblr är att man ska lägga ut bilder, följa folk och rebloga deras bilder! Inte att man ska blogga där, förlåt men jag trodde faktiskt att ungefär hela svenskabefolkningen visste det. Men nej tack inte har vi så tur.

Som en trogen och lätt beroende tumblare så dör jag i hjärtat varje gång jag ser en människa blogga på tumblr. Känns som om någon är otrogen mot mig då det händer, ungefär som i en överdramatisk film.
Bloggare har blogg.se, devote, bloggportalen, myshoowroom etc. Så snälla, don't take tumblr away from us..... Byt bara blogg, svårt liv. OK?!
Sincerely everybody on tumblr.

http://sagafelicias.tumblr.com

Innebandy pro_brud_96

Jag kan inte hantera klubban. Men nog jävlar ska vi förhoppningsvis lira lite bandy på nightflight, vi kommer nog mest se snygga ut än att vara bra! Men det blir ju bra, eller hur?
Skellefteåbor come an watch, also enjoy everything else! Kommer bli jätte bra.

Ska se Big Brother och sedan sova för att vakna upp till halvdag imorgon. Så skönt!
Tror f.ö lite grann på att jag är gravid. Blir svårt att bestämma gudmor, men det får gå ändå. Blir mysigt med en bebis, lite svårt med idrott och så men det löser sig nog! Önska mig lycka till.

Min soulmate.

Grejen är den att jag skriver "always" i skriv stil med dödsrelikernatecknet över typ jämt. Överallt på bänkar osv. Sen igår hände en grej. Jag såg detta på min bänk i vårat hemklassrum.

NÅGON HAR SKRIVIT DIT "THE DEATHLY HALLOWS" Min soulmate går på samma skola som jag! Vi har suttit i samma klassrum, på samma stol. Så desperat 16åring söker dig.
Nej jag skojar, men hur coolt var inte det?!

Dom här två! aaaahhhh


Big brother.

Jag hoppas typ innerligt att alla ser Big Brother för Hannah Widerstedt är så jävla blåst att det är synd om henne. Fast det är ju synd om henne, hon får ju inte ligga :((((...

No uterus no opinion.

Åh, tjejer. Ni vet smärtan då livmodern får ett eget liv en gång i månaden som om den äger hela stället? Och killar av alla slag klagar på att man bitchar? Precis, no uterus no opinion.
Det värsta är ömma bröst, eller hur..? Åh får mig att tänka tillbaka till 5an, innebandy på gympan. Puberteten, ta mig tillbaka.

Denna PMS, illafall så har jag en utväxt på 5cm och ingen fjällräven väska. Vilket liv jag lever.
PS. Har inte mens.

Mellomys.

Hade mellomys med dessa fina människor ikväll! Vilket som var mys, förutom att Molly Sandén var med. Allt hat mot henne. Nu ska jag sova för att orka en hel dag med plugg av skoterkortet.
Funfunfunfunfun

Jävla coop.

Är arg och förtvivlad såg att coop har höjt sina godis priser med EN KRONA PER HEKTO. Jävla coop. Mina mellomys lördagar är förstörda, förevigt. Kommer ta ett tag att återhämta mig från den jävla hjärtattacken jag fick vid godishyllan idag.
Kul att ha det på sitt samvete? Kan fan byta sitt namn till obs igen, ska börja fara på ica istället.

1års kalas.

Shit alltså, kan inte fatta att hon är 1år redan. Helt sjukt, jag är faster åt en 1åring, inte vilken 1åring som helst utan den sötaste! Hon fick äta tårta för första gången så ni ser ju på bilden i mitten till höger att hon blev ju lagomt kladdig!

Mys innan 1års kalas!

Såhär har jag spenderat min morgon! Mycket mys var det, men nu har bebbarna vaknat och har damp igen..
Så nu bär det snart av på 1års kalas!


Super-geek strikes again.

Stjärnelver som jag Fanny och Hugo är så skypade vi och gjorde halva våran NO grej i stället för att göra allt på skolan. Det är det de säger om oss, "The stars of Sörböleskolan - Three depressed teenagers with no other friends than their homework. Together they fight the power of straight MVG:n"

Blev ett dramatiskt inlägg idag! Lever mig in i OTH för mycket, det blir liksom en explosion av känslor. Påtal om känslor, VG+:et på Engelskauppsatsen kändes i hjärtat. Har så hård lärare och vill verkligen inte sänka mitt betyg. Har redan sumpat mina chanser till bättre musikbetyg. Blir frustrerad. Vill inte tänka på det, vill bara helt ärlig bara slappna av är så jävla stressad och spänd.

Klassisk nörd.

If I would be a superhero I would be The Supergeek!
Nej man jag kan ju börja med att berätta att jag är en klassisk Harry Potter nörd. Jag kan ju säga det att jag fortfarande väntar på mitt brev, blir alltså inte samhälls på gymnasiet ska studera på Hogwarts istället.

Jag och Fanny lekte jämt HP i vårat förråd, det värsta var att vi satt och rev sönder mammas gamla dagböcker för att döda Voldemort.. Jag ville ju som  bo under trappen också, vilket jag inte fick. Det förstörde min uppfostran.. Mitt rum hos pappa är ju typ så stort, så jag kan ju alltid låtsas!
Det här skinet kom hem till mig idag. Är så vackert.

Mitt liv är fullbordat.

Inte. Eller skoterkursen är klar, så det är ju skönt. Fast sen kommer ju det att jag ska plugga till provet också, vilket är nästa lördag. Jo tänk vilket underbart sätt att spendera en lördag på! Ska sluta whina och dra årets overkill på plugg inför skoterprov. Känns bra, känns bra.
Har skickat mitt jobb om Auschwitz och förbereder mig inför jobbet om "Love actually", livet leker. Ska också göra en redovisning om Disneyfilmer, en bra också. Så jag får bra betyg i svenska eftersom nationella gick åt helvete.

Tjurig flicka 16år.

Bara jag som har en tendens att överreagera rätt mycket i vissa situationer i skolan, typ om betyg och sånt? Jo jag i ett nötskal att gråta i hjärtat halva skoldagarna. Sen vägrar jag ju visa det också, självklarheten är ju då att mamma får höra mitt överdramatiska whine!


Gick dåligt på ett matteprov.
Jag irl: Ja alltså får jag G så är jag ju nöjd.. :):):):)
I hjärtat: Så jävla dålig, så jävla dålig. Kommer fan faila i matte.
Till mamma: Kommer fan få IG i matte, kommer inte få någon utbildning. Alla hatar mig, jag kommer dö ensam. Kommer bli pundar, alkis oetc.
Okej.. Var typ deprimerad och förstörd hela den helgen. Sen fick jag reda på att jag fick VG på matteprovet och mamma skämdes lite grann.

Fick tillbaka min NO "uppsats" om att grisar kan donera organ etc. Fick VG.
Jag irl: Jag fick VG, skulle fått MVG om jag gjorde lite mer naturvetenskaplig-fakta. :) Det är ju bra ändå, VG är ju bra... Ändå... :))))))
I hjärtat: MITT LIV ÄR ÖVER. Finns inget mer att leva för.
Till mamma grät jag bara idag, men ändå.

Får jag MVG på någonting är jag typ ändå inte nöjd. Vad i hela? Fick G i bild, gråter fortfarande efter 9 månader. Tacksam tjej på 16 vintrar. Jag tror nog det är mitt största komplex, blir aldrig nöjd.

Canon eos 1100

Idag då jag kom hem så låg det en sprillans ny kamera på bordet. Och vad ska mamma ha den till tror ni? Jo fota katterna... Kattkärring. Blev iallafall lycklig för nu kan jag ju videoblogga och ta kort under event som mellomys, hur bra! Spelar ingen roll då att min förmåga att fota är ungefär noll.

Nu ska jag och min huvudvärk lägga oss i soffan och tycka synd om oss själva och invänta skoterkurs såhär på Alla hjärtans dag. Vem behöver en pojkvän då man kan ha huvudvärk och fyra katter?

Möttes av detta då jag kom hem!

Dom är ju som söta då dom sover!

Så jävla manlig och snygg.

Jag bokstavligen dör.

SVAR: Sminket.

Fick samma fråga på tumblr och någon frågade på jessicas blogg också så jag får väl ta och svara!
Grejen är den att det tar ett tag och är svårt första gångerna så enklast är ju att fara och köpa ett latex-sår på någon affär. Men har man låg budget är ju det här bästa sättet!
Men jag gjorde iallafall så att jag tog ett stift lim och skrapade lim på en pincett sedan formade jag det som ett ärr efter blodådrorna på Fannys handled. Sen eftersom vi skulle ha ett sår så drog jag bara med pincetten genom "ärret" och sedan försöka göra det så att det såg så realistiskt som möjligt. Sen är det bara att prova sig fram genom att försöka få det att smälta ihop med huden.

Sen skulle ju det sminkas så först körde vi med hårtorken tills det stelnat nog mycket. Efter det så skulle vi försöka få hela såret i samma färg som resten av huden med foundation. Sedan tog vi och gjorde fakeblod lite mörkare och fyllde hela springan i såret med fakeblodet och lät det rinna som hon hade handen så det inte skulle bli värsta overkill med blodet. Sen är det bara att försöka få det att se så realisktisk som möjligt ut med hjälp av blodet och sånt.
Hoppas det hjälpte!

Foto-projekt på esteten! Sneakpeak.

Foto och redigering: Jessica Lindh | Modell. Fanny Lövbom | Smink: Jag
Bilden togs i måndags under esteten till vårat foto-projekt, det här är då bara en liten del av hela bilden och sen kommer det ju fler bilder. Åh, jag blir typ helt rörd då jag ser dom. Bilderna är så bra och helt sjukt kraftiga.


Winky winky bum bum.

Efter att ha återkommit hem sitter jag och sjunger världens sjukaste låt!
Ska använda Sussilinda och se lite Band of Brothers. Hoppas ni såg melodifestivalen för det var fett mysigt jao! Ska fortsätta med mitt youtube-liv nu! Så godnatt gott folk.

Shout it out.

Har sminkat mig och fixat håret, vilket aldrig händer. Bara för att kunna förstöra det genom att somna med katten.. Så fick sätta upp det! Vilket hat mot världen. 
Ska skära upp en ananas och göra lite milkshake och sedan bär det i väg till grannen för lite mellomys mina mina fina vänner! Hoppas ni hejar på David Lindgren som jag tydligen är släkt eller något sånt med!

Kvällen.

Dissade att fara på resturang med min familj för att kunna vara längre med mina vänner! Hur bra vän är inte jag? Skojar, fanns andra anledningar. Iallfall så kom Sebastian och Fanny hit och vi låg typ i min säng, pratade, såg film och kollade youtube! Kändes som en perfekt fredagskväll, och nu ska jag avsluta den med att se Band of Brothers och hoppas på att Michael Fassbender är med nu!!!!!!!!!
P.S Ska äta äpple också



Finaste GIFen idag.

Från tumblr.

Bill och Eric, Fred och George, Ettan och Tvåan

Foto: Linda Karlström
Åh, mina pojkvänner! Dessa två snuttegull är alltså mina favvokillar, och jag skulle kunna äta upp dom om jag inte vore så snäll. Ska ner och pussa på dom lite nu innan jag gör klart den tredje uppsatsen idag!

SAGAFELICIAS.TUMBLR.COM

Tumblr är ju så himla fint! Är helt beroende!

B Davis


Band of brothers.

Har inte så mycket att skriva eftersom att varenda 96a har skrivit om nationella redan. Men det gick bra om ni undrar! Gruvar mig som fan inför nationella i spanska, kommer läspa mig fram till ett IG.

Iallfall så ska jag bara tipsa er alla som känner att ni vill se en bra serie, så se Band of Brothers! Det är alltså om andra världskriget, och är hur bra som helst. Låter som en Historia lektion, men nej. Ville jag utbilda er så kanske det vore i andra saker! Kanske att stava rätt vore någonting för 12åringar på facebook!
Nu ska jag iallafall pumpa mitt däck såhär i norrlands värmen sedan skratta mig lycklig till ett päron. Remember if you get it on tape, you could get it in cash. Goodnight everybody. *Fakesmile*

Söndags nörd.


Youtube HATAR mig.

Överdrift i rubriken, ogillar är nog ett bättre ord. Skulle då alltså göra en youtube kanal så att jag kanske kan videoblogga osv. Sen så kan bilden tala åt er!

Snyggaste människan på jorden.


AHAHAHAH DÖR.


ALLA borde ha en lista!

Som sagt, alla borde ha en lista med kändisar ni skulle ja.. Vi kan kalla det kändis-crush.
Inte precis rangordnat efter nummer tre, men Jesus Kristus.

Michael Fassbender
Evan Peters
Naya Rivera
Emma Stone
Cillian Murphy
Shia LaBeouf
Michael Angarano
Jason Bateman
Sophia Bush
Shantel VanSanten

Så kära bloggläsare, vilka är med på din lista?

Fiona FitzPatrick gift dig med mig?



Vill fylla min garderob med fina kläder.

Hoodie, Jeansjacka och jeansväst från modekungen. Fjällrävenväska från fjällräven. Dr Martens från scorett.


Jag dör lite grann i hjärtat, vill ha en fjällräven väska sååååååhär mycket. Vill ha allt de där så mycket, vill ha kläder så att inget ryms i min garderob! Åh fast jag vill inte gå på stan...

Nytt i garderoben.

Kappahl 100kr. Åh lyckan då man hittar en fin skjorta för småpengen! Sen att den är för stor gör inget, eftersom den har världens finaste krage!
Dock så är den lite mer lila i verkligheten.


IMAGINE.


Lättar på hjärtat.

En fråga jag ställer mig hela tiden. Varför görs det inte riktigt bra filmer längre?
Efter 2000 verkar det komma så sjukt få bra filmer... Okej, Harry Potter filmerna, Batman x2, Inception, Inglourious basterds och Sherlock Holmes x2 är sjukt bra. Men det görs inte liksom sånna här filmer:

+ What's eating Gilbert Grape, Stand by me, The Shawshank Redemption, Lock stock and two smoking barrels, Girl interrupted. Ja listan med sjukt bra gamla rullar är lång. Men Jesus Kristus, borde vara allmänbildning att se dessa filmer. Känner bara att dagen Guy Ritchie, Tarantino etc dör så görs inga bra filmer längre.
Bunkrar upp med chips imorgon och ser så många jag orkar!

Hur ska det bli på gymnasiet?

Vi kommer alltid fram till det här att vi är konstiga och inte kommer hitta människor som tycker om oss på en ny skola. Fast jag börjar typ tvivla lite, för vi är så jävla roliga.
Och om nu alla kommer tycka vi är konstiga för att vi är öppna och vågar prata om mens öppet med varandra så.. To bad! För vi är hilarious.

Sen kommer det vara sjukt skönt att slippa högstadiet och känna sig liten på en skola. Det är så sjukt tråkigt att vara äldst! För det första så känns det som att jag är barnvakt på skolan, sen så blir jag ledsen i hjärtat då jag ser en 12åring i som avslöjar "all the good stuff".
Fast det kommer vara hemskt utan mina nuvarande klasskompisar på en skola. Kan se mig och Fanny på samhälls sitta på en toa och gråta i våra klasströjor över att vi inte kan diskutera sjuka saker med våra klasskompisar. Förlåt med om jag någonsin hittar mig en man så får vi ha ett öppet förhållande för jag är så kär i mina vänner!

Läxa, läxa, och musik.

Efter att ha skrivit min jävla engelska uppsats skit så vill jag sova.
Känner de starka orden, men seriöst vad jag hatar engelska ikväll. Men vad gör man inte för sitt betyg?♥

Mamma: Städa ditt rum.
Jag: Har engelska att göra.
Mamma: JA precis, alltid har du läxa då du ska städa men aldrig annars?
Jag: Ja, oj vilket konstigt sammanträffande..
Mamma: Vad skyller du på imorgon då?
Jag: MATTEPROV.