Stadsfesten levererar.

Var på stadsfesten med Sebastian och Jessica ikväll. Var fint, sen träffade vi ju mycket folk som känns onödigt att skriva. (Skriver så för att dölja faktumet att vi inte har några vänner) Skojar faktiskt, har vänner som mamma har betalat för att umgås med mig:))))
 
 
Alltså nej, Gud, är så pinsam idag. Förlåt.
Jag och mina homeboys köpte iallafall en melon på 6,7kg, döpte den till Jocke och sen åt vi nästan upp halva. Mår så jävla illa nu alltså. Ska sova så jag får mig en rejäl natts sömn inför morgondagen goodnight everybody!

Åhhhhhh...

Vill ha min longboard, nu. Imorgon, jag vill jag vill jag vill.
 

Min kväll har iallafall spenderats mesta dels med Jessica då vi for in till stads och kollade läget sedan for hit och pratade, ec, tumblr, you name it. Hann träffa Amanda en tvärt också, det var en mysig och romantisk lite träff. Sen gungade vi väl mest med Sebastian och såg Charlies änglar hemma hos han. 
Nu vill jag fan bara att de som spelar dåligt jävla musik här ute ska hålla käften och dra långt härifrån för jag vill sova, typ jätte mycket. 

:)))))))

Åh gud, vänner och familj, nu är det på riktigt här! Är intagen på samhälls på riktigt nu, så nu vet jag vars de närmaste tre åren skall spenderas. 
 
Btw, bara jag som redan har stört mig på hur folk ba "asså kom int in på de jag ville de sug vafan dom hata mej" Alltså* inte* det* suger* de* hatar* mig*, Ever heard of stor bokstav och punkt, no wonder you didn't get in. Ska inte ens logga in på facebook imorgon, det lär bli för mycket ironi och jag lär dö av frustation.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahahha, förövrigt just sayin'. Min lillasyster vaknade just upp på madrassen brevid mig och sa "Feffe varulvarna jagar dig, spring". Typ riktiga varulvar eller de från twilight? Vill veta om jag ska vara rädd eller inte XD

pejog

Jesus christ, gissa vad jag just gjorde! Jo, nog beställde jag en longboard, känns sjukt, men så bra. Jag är dock tusenlappen fattigare och har bara 500kr att röra mig med under stadsfesten. Fast det känns lungt, spenderade 400 förra året och hade the time of my life. Det här året får toppa förra har jag nämnligen bestämt. 
 

Eftersom det här var något av de tråkigaste inläggen jag någonsin gjort ska jag dra ett skämt! På engelska då förståss annars är det inge bra.
Why did Jen drop her ice cream? She got hit by a bus. *badum tss*

Midsommar-bilder!

Detta var min midsommar, härligt väder, musik, familj, grilla med vänner och bara ha det bra.
Ska även berätta att elden är all_girlMADE-96, yes, jag och Jessica gjorde finaste elden alltså. Hade verkligen en kalasbra midsommar i år, tack vare mina finaste vänner! Och tacka Remby till att jag ens orkade lägga upp bilder, är så jobbigt att göra collage i photoshop :(

Snabbinlägg!

Slänger in en midsommar-outfit. Blir bra, klänning är inte ofta, ska göra en fläta i håret och sedan skala potatis åt modern.
Glad midsommar på er alla!

Kreativ torsdag!

Såhär har min kväll sett ut, bara chillat och ritat. Dock är det inte klart inte ens lite, men jag orkar inge mer. Min rumpa värker och jag har skrivkramp åthelvete i höger handen.
 
Imorgon mina vänner är det midsommar! Då jäklar äre fest!!!!! Nej, inte ens lite fest. Blir att vara med familjen och fira att mamma fyller hela 38år sedan ut och grilla med finaste vännerna! Det blir jätte bra. Nu skall jag duscha och tvätta håret så att inte hela Skellefteå flyger blir rädd då jag cyklar genom stan. Haha åh gud, luring, kör moppe.

JEEEEZUS.

Det här med att inte städa sitt rum är jag duktig på! No shit shelock, men for real. Gick för långt den här gången, alla pedanter där ute, cover your eyes!
Det är sjuuuukt. Såg mitt golv för första gången på fan länge idag!
Vart tvungen, ska fixa till mitt rum, göra något grymt med det. Kommer bli kalasbra!

Hello my name is.

Köpte grymmaste mobilskalet! åh

Provade Remby-knappen


YOLO, nej men detta.

Skall jag eller skall jag ej.

Är sugen nå så jävulst, fast fattig som jag är har jag inga pengar. Är såååå sugen, vill bara glida omkring. Längtar rent tills jag ramlar och skrapar upp första knäet. Åh, jag måste.

Ingen söndagsångest imorgon!

Åh, vad skönt utan söndagsångest imorgon, om det är söndag då? Behöver inte ens bry mig, åh detta sommarlov. Ikväll var jag iallafall ensam hemma och då kom Fanny, Fanny, Jessica, Jennifer, Malin och Sebastian hit och spelade spel och pratade. Fan nog tog vi 22 kort i kropp mot kropp vi gääärlz!

Just ja, vet ni vad? Jag faller alltid för samma killar i filmer. Heath Ledger i The dark knight. Cillian Murphy i Batman begins. Eddie Redmayne i Hick. James Franco i An American crime. Listan fortsätter, men vad har de gemensamt? Jo alla är fan galna, antingen försöker de ta död på alla i Gotham City eller döda småflickor.
Jag kommer vara någon jävel som sitter och skriver brev till snygga män i fängelset.

Första sommarlovkvällen!

Spenderade min kväll med Fanny och Jessica, vi tog oss i kragen och for på bio och såg Snow white and the Huntsman. Åh, Chris Hemsworth är så snygg..... Filmen var också bra!
Har just gått lös på tumblr, och nu skall jag se på film, äta melon och inte att glömma mysa med min bebis jag fick igår efter skolavslutningen. Var bara därifrån snabbt och till bb! Hjälp mig att döpa henne, Kånken känns lite för orginellt.

Sommarlov!

Åh gud, jag har gått ut nian. Jag kan inte ens förstå det, helt sjukt. Efter sommaren börjar jag på en ny skola med nya människor. Känns bra och dåligt, har haft tre kalasbra år med min gamla klass och det blir svårt för gymnasiet att slå. Jag saknar inte min klass än, och har inte gråtit heller. Men dock så har jag inte ens haft sommarlov i 24 timmar så det är ju rimligt.

Ja, ni som har läst min blogg ett tag vet kanske att jag skrev ett inlägg om typ "min utveckling i skolan" typ om hur jag höjt mina betyg osv i julas. Hade iallafall 4 VG IG i teknik och resten G i då.
Nu till våren hade jag MVG i engelska G i idrott, fysik och kemi. Resten (13) VG. Höjde alltså 11 ämnen, ett från IG till VG. Tror jag hade 160 poäng då jag gick ut 8an, nu har jag 245. Det är en stor förändrig, jag menar ingen, inte en enda lärare trodde det, inte jag heller eller någon från min klass, ingen. Nu har ju inte jag jätte bra betyg ändå, högre än medel (205) iallafall och jag är supernöjd! I mitt försvar går vi på en skola med superhårda lärare och jag höjer nog mina betyg på gymnasiet!
Så ni som har kvar år på högstadiet, kämpa! För att det går.

Kung ju!

Medans jag fixar saker till imorgon så tänkte jag snabb uppdatera och berätta att nog fan vann vi brännbollen! Och nog fick jag mig en ordentlig bonnbränna...

 


Veckans planer, lite flätor och så.

Jag Felicia, typ sämst i världen på att använda händerna har gjort det omöjliga. Lärde mig att fläta en utåtbakad fläta på huvudet! Yeeeeeeh. Försökte en gång och det gick, ah. Lät typ som om jag gjort någon övernaturligt..

Iallafall veckans planer gott folk, blir inte mycket bloggning.
Måndag: En lektion, sen kör resten av dagen. Nytt avsnitt av True Blood! Sen bär det av till Klutmark för att mysa med klassen, äta go mat och bara umgås!
Tisdag: Lediga pga brist av sömn tack vare övernattning i Klutmark.
Onsdag: Brännbolls-turnering hela dagen, lär vara en sliten krigare efter.
Torsdag: Dans på förmiddagen, fin-lunch på skolan, fixa hår/smink/kläder, genrep sedan är det fan sommarlov och före det är det väl självklart skolavslutning! Hitta på något på kvällen kanske?
Fredag: Lillasysters skolavslutning, sen softar vi sommarlov!

Bara jag? Ah okej.

Bara jag som kan tänka liksom "Jag är typ normal, inget fel alls liksom.. Rätt alldaglig" Sen har man tråkigt en kväll och bara men glöm det. Insåg nyss liksom att mina vänner bör dö av att umgås med mig, är fan inte frisk någonstans. Dessa är de fyra bilderna jag lagt upp på instagram ikväll :) Och de är inte värst, utan typ "bildbeskrivningarna" wtf.
Bildisbeskrivis. Bild 1: Min idol är Anders Breivik, jag praoade hos en torped i åttan, jag tycker det är okej att mörda. Så jävla läskig. #söker #pojkvän #frivillig? | Bild 2: Har inga #vänner är #ensam med #kattfan | Bild 3: Älska meeeeeej | Bild 4: :)

Insåg nu typ i efterhand att jag överdrev, var inte lika konstig som jag trodde.

Why friends are important. Det här gav mig alltså MVG i Engelska, är typ lite fint ändå.

My friends are honestly the weirdest freaking people I’ve ever met and that is how I know that we belong together. If we didn’t have any friends, who else would help us up when we fall? Like who would tell us that our choice of clothing is the worst decisions we ever made? Or who would tell us that we have issues when we get all weird? And most of all who would laugh at us when we faceplant if we didn’t have any friends?
“Our friends are the most important people in this world” that is the most valuable thing we’ll ever learn. Everything says it, movies, society and books.
I knew it, I always had. Everybody said it since my childhood that I shouldn’t give up on my friends and that they are a gift. But it’s not until you lose a friend you really know how valuable and important they are.  And that is a lesson we all have to learn sometime in our life, sadly enough.


I both hate and love my friends, sometimes I want to punch them in the face and take a run for it, but mostly I love them and I would probably never hit them. But though they are the most amazing people I’ve met they are also the ones who can get on my last nerves.
We all have our bad sides and like everybody else they have theirs. But to be able to love somebody that much you also have to be able to live with their flaws. And in a friendship, that is exactly what you do, you forget about the bad things that make you want to hit them and then you focus on the things that make you want to be their friend. Like for an example, when I’m with my friends I feel bad for all the other people out there. The people that don’t get to listen to our conversations and enjoy our hilariousness.


In order to be somebody’s friend you first of all need to be just as weird and freaky as them. But mostly you have to be able to be there as a friend and a support them in whatever they are going through. That is one of the beauties of having friends, no matter how fucked up you are, the ground rule of being friends is to never give up on them in their dark times. So you know that you can always count on them.
John Lennon once said that “I get by with a little help from my friends”. Which is probably the most correct quote ever, because our friends are the people that understands us like the back of their head. They are the ones who made us who we are, and if we get in a bad path they are ones that know us well enough to steer us into the right direction.

I’ve had friends since birth and I hope that I will have friends until the day I die. Because without them I think the world must be so dark and you must feel so alone. I can’t imagine the feeling to not have those special people in your life that makes you feel so good.
That is probably one of my greatest fears, to lose my friends, to be alone. I don’t feel like being some sad old lady with 47 cats. I really just prefer having my friends for the rest of my life.


Me and my friends friendship is like this, the whole thing. I’m there for them, they are there for me and we love each other no matter what. We have our ups and downs in our friendship, but the bad things evens out when the good things are so much better. And that is what a friendship is supposed to be like; friends should laugh and cry together. All in once if it’s possible, it should all be like PMS. Even though everything sucks, in the end of the week everything goes back to normal.


But this is just me; I don’t know how other people feel or what their friends are like. But I would be surprised if other people’s friendships aren’t anything like this, then I would also feel sorry for them because having a friendship like this is the best thing ever and I feel bad for the people who live their lives without it. Because I don’t think I would make it a week, especially not a life time.


Narnia in ma closet.

Jag har nog seriöst sjukaste garderoben, är öppen hela tiden och det är liksom fritt att gå in och ut. Och det unyttjar min katt, och nog fan försvinner hon där inne. Skojar inte ens, hon är bara borta hittar henne aldrig, river fan in och ut på garderoben, men inga spår av kattfan. 30 minuter senare hoppar hon ut ur den och lever livet utanför Narnia.
Förstår ni alltså? NEJ VA, hur kan min garderob vara Narnia? Helt sjukt hur coolt. Dock har jag råkat stänga garderoben någon gång och katt-stackarn har suttit där ensam och övergiven.

Missuppfatta inte inlägget och tro att jag är typ Josef Fritzl och låster in mina katter i min garderob. För det gör jag ej.

UPPDATE TILL VÄRLDEN, svenska folket, bloggen, typ min läsare. För en vecka sen skrev jag att jag skulle tvinga er läsa min uppsats i Engelska om jag fick MVG. Så bajs, känn er tvingade om nåt inlägg sådär.

Inte så skönt med "ledig-dag"

Vi och resten av Sverige har väl varit lediga idag, hela dagen. Antar att alla har softat, men jag har skrivit min jävla historieuppgift, ursäkta språket med herregud. Blev just klar..
Sen var ju problemet att i denna uppsats på sju sidor förövrigt skulle vi tydligen göra en fördjupning om någonting, och inte sju stycken. Ja, jag gjorde sju stycken och av vilken anledning? Av att jag inte lyssnar på min lärare inte för att jag ville ha bättre betyg. Får jag inte ett MVG slänger jag min lärare i väggen.
Här vänner har ni bilder från min mat-instagram typ, melon och ica-sallad. Veckans höjdpunkter. Ska äta flingor och sedan lägga mig och invänta skolan imorgon. Skönt.

Rubrik, rubrik, rubrik, ruubriiik.

Hej och välkommen till världens tråkigaste blogg.
Men jag har inget roligt att skriva om, har liksom suttit i en kiosk i två dagar. Har sålt fika i sinne och har rekryterats till att bli lastbilschaffis med Sofie. Kändes som våran grej. Som två upptagna 16åringar har det icket tagits bilder heller.

Men en as grym sak har faktiskt hänt, Jessica låg i soffan och jag satt en bit bort och ni vet då man ska kasta in saker i munnen och träffar aldrig? Jo men det som hände var att jag snörde in en ostkrok rätt in i munnen på flickstackarn, var det coolaste alltså.
Nu har jag en dubbel dejt med Läckö billigjävla cola och popcornskålen. Nu skall det ses spiderman.

Åh vilket vackert väder!


Nu känner jag att det är vår på riktigt! Ironin, iallafall så kan vädret dö. Körde moppe från stan, tar 5 minuter, var fan blötast i världen. Kunde lika gärna bara ställt mig i duschen med kläderna på. Värsta moppeturen någonsin, jämnade ut sig dock med varmaste badet!
Förresten, bara jag som typ är chockad att strömmen fortfarande är igång? Skulle det här vara en skräckfilm så skulle den ha slocknat redan vid klockan 6!


Glömde hörlurarna då jag skulle fara på kattutställning, skammen.. Ja, kul med kattutställning! Nej, men stod i kiosken med Sofie i 2 timmar. Kändes skönt med ett känt ansikte! Nu ska jag iallafall bege mig mot Sebastian, vi höres, om jag överlever!

We found boobs in a topless place.

Jag, Fanny och Hugo for och såg den här ikväll efter veckor av längtan. Var värt varenda krona, rådgiver er alla att se den imorgon, direkt ni får chansen, sjukaste alltså. Kan säga att jag drack två klunkar av min jävla dricka som inte var billig, så jag tog med den hem. Körde med en hand, trafikfara? Jo alltid! Kunde varken bromsa eller blinka.. Nu fan ska jag sörpla i mig den här, och se tv.