ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH<3333333333

källa: society6.com

Blir att klicka hem någon av dom här inom snar framtid!!!
Behöver dölja sprickan på baksidan :(

KRAGEEEEEEE

Ny skjorta, tröja och mobilväska! Bara några av sakerna som följde med mig hem från stan idag!

Har kärleksfullt mycket pengar kvar känns det som, och sitter med beslutsångest och funderar om jag ska köpa löshår eller inte. Vill ju inte ha fult och stripigt fjortis-löshår..

Inget internet.

Sug, men det kommer bli massa mobilbloggar då istället eller om jag internetdelar till datorn. iPhone i mitt hjärta!
Iallfall blir det att gå på bio ikväll med Malin och födelsedagsbarnet Jessica, blir braaa!

F.ö är det bara 15 dagar kvar tills jag blir 16!


God jul bloggen!

Ha det mysigt och få en massa julklappar söta ni! Ska då få luckan att fira hos min storebror med några från pappas sida av släkten under dagen och senare mot eftermiddagen så far jag mot skellefteåhamn och firar med några från mammas sida:)

För att undgå den lilla confusion som nu du anonyme fick under förra inlägget. Så bor min faster i ragg alltså Ragvaldsträsk och jag for inte till mitt ragg:)
Ragg i ragvaldsträsk lät inte dumt.


Som barnen älskar julen.

Ska snart slå in en julklapp sedan bege mig mot ragg och fira lite jul i förskott och lite födelsedag. Blir jätte myyyyyss!:)


julklappsleken!

Ikväll kör vi på julklapps leken med dom bästa!
Shit, vad kul! Ska börja ta fram klappisarna och börja bege mig mot kvarsen!

Alla borde läsa.

Är inte personlig på min blogg men det känns som om jag borde skriva en liten sak här iallafall.

Förra året så sket jag verkligen i allt, hade betygsvarning i nästan alla ämnen och allting sög. Lyckades få G i nästan allt efter att ta hem och jobba sönder sista veckorna. Och det sög, för jag brydde mig egentligen inte ens.

Sen nu i 9an kom jag på att snart ska jag söka gymnasie och allt sånt. Sen började jag umgås med alla jag umgås med nu som verkligen fick mig motiverad på skolan eftersom dom var det och så verkligen sa att jag borde vara på alla lektioner och försöka. Så efter ett tag i 9an började jag då kämpa för att iallafall få G i alla ämnen utan att behöva jobba extra hemma.

Fick mina betyg igår och kom hem med 4 VG:n och lärare som tycker jag kan få VG i deras ämnen också. Förstår ni lyckan av vad jag åstadkommit under den här terminen?
Sen finns det ju ämnen jag kan kämpa och få MVG i också, men att bara få G i allt är helt underbart! Sen är ju VG i några så sjukt kul att jag bara vill skippa jullovet och skriva noveller tills mina händer lossnar.

Tycker att ni som läser min blogg borde tänka att om man bara vill så kan man uppnå det man vill. För det fungerar, så länge man tror på sig själv. Jag förstår att vissa tänker att det är meningslöst och att man inte kan, jag har tänkt så, känner folk som tänker/har tänkt så. Men skolan är viktig, det är nu för oss 96or det gäller verkligen att ta sig in på en linje som ska avgöra våran framtid.
Sen är det ju inte bara för dom som går nian det gäller, det är svårare om man skitit i skolan under 7an och 8an och sedan att man ska försöka i 9an. Det är mer jobb, men det går!

Några videor från julshowen. Måste ses!


"Bästa julshowen jag sett då jag jobbat här, och jag har varit här i 100år"

Vi har fått så sjukt mycket creds för julshowen, och det är så kul att verkligen alla tyckte om den! Även fast det var lite trögt i början så kom alla igång lite senare.
Tror inte det hade spelat någon roll om det börjat brinna så skulle vi fortsätta dansa! Eller iallafall dansa ut men sjukt bra, sjukt! Sitter fortfarande inte still..
Sen blev jag ju nominerad till årets blogg, men vann inte? Vad fan är det här????? Nej, men "bessica.blogg.se" är verkligen en bra blogg och förtjänade att vinna. Puss på bessanliindh<33333333333
Tycker ni alla ska ge applåder till killarnas mindra påklädda dans, Herman var en väldigt bra lucia och resten bästa stjärngossarna jag sett!

Hade ett wtf moment också, men det är ju en annan saga!

Sexig tjej såhär på morgonkvisten!

Kände för att uppdatera min fina blogg med en egopic! Söt va?:)
Ser ut såhär då jag vaknar, lid med min familj.


Nu orkar jag snart inte klaga något mer.

- Folk som inte står upp för sig själva.
Och sedan kalagar på att ingen lyssnar på dom -.- Ursäkta, men prata då.

- Attentionwhores.
Vi kollar på dig om vi vill. Typ sluta skrik.

- Föräldrar som hatar sina barn.
Värt att skaffa barn från första början då eller.

- Folk som är dubbelmoralen i egen hög person.
Förlåt, men du är också ful. Du kan inte heller sjunga. Dina bröst syns precis lika mycket som hennes och ingen tycker om dig heller.

- Folk som tycker det är pinsamt att prata om mens och sex etc.
Ni är pinsamma, vad är pinsamt? Det är typ naturligt, vi är gjorda till det. Ha sex och ploppa ur oss en unge eller två. Konversationerna jag och mina vänner har är beyond mens och sex..

- Glada människor som gör "What is this?" eller "Get better" videos.
Finns inget att säga. Wtf.

Folk som inte läser min blogg:@@@@@@

Julkonsert!

Ska snart äta och sen blir det att springa till anderstorpskolan och se en julkonsert men Johanna, Lydia, Fanny och Sebbe typ? Är nämligen så att det är Johannas syster som ska sjunga lite, så det blir myyys!
Ha en riktigt bra fortsatt kväll för det ska jag!

me atm.

Trött

Provar smink.

Satt allvarligt nyss och provade smink till julshowen. Provade också lösögonfransar för första gången lovar att jag ser ingenting, blinkar var och varannan sekund och tåras i lillögat gör det också. Stackars mig.
Ska fortsätta vara otroligt forever alone och försöka kolla hur jag ska ha håret också!
Har äntligen fixat en klänning också! Fast 500kr var dyrt, tur att pappa betalar!

Ny klippt och ny färgad!


You have a right to your opinion, and I have my right to tell you how stupid it is.


Nostalgi. 2007, 2008 och 2009

Bild 1: Liza, Malin och Jag. 2009 | Bild 2: Albin och Jag. 2008 | Bild 3: Malin, Jag och Lisa. 2008. | Bild 4: Jag 2008. | Bild 5: Jag och Albin. 2008. | Bild 6: Albin och jag. 2007. | Bild 7: Jag och Albin. 2007.

Sista bilden? "Se rädda ut" Ser ut som om jag ska dra en Megan Fox och springa för mig liv men ändå så ler jag. Och det ser ut som om Albin ska äta en glass.
Sen varför har jag inga ögonbryn? WHYY???!?!

SNYGGASTE PEPPARKAKSHUSET JAG SETT NÅGONSIN!

Oherre, tvär kollade instagram en tväris och hittade den här bilden! Finaste, vackraste och underbaraste pepparkakshuset någonsin. Vill bli en liten tomte och flytta in där!

Om ni undrar varför jag älskar mina vänner så är det här svaret. Dom är så fina!
Sitter ju i piteå hos min pappa, det är därför jag inte kan bygga hus med dom:( Tråkigt, men jag får ju träffa dom nästa vecka!♥

in my dreams every night.

YES PLEASE, MY PLACE IN 10 MINUTES.

Don't point your fucking finger at crazy people.

Blir galen, mitt dator är typ sönder. Eller ja, någonting med den fuckar sönder så jag inte kan använda internet. Så jag får lagg. Tredje gången den gått sönder i år......

klockan är 5 över 6

Rubriken säger det. Klockan är tidigt och hur mycket jag än vill så går jag icket utanför mitt rum. Är fortfarande sängliggande och ingen skola blir det för mig..

Underhåller mig med att kolla på "american horror story" som f.ö skrämmer skiten ur mig och jag ser det bara för att en kille där är ungefär typ överdrivet snygg. Jag menar't typ *please have my children*. Kommer bli en whitetrash mamma med typ 100 ungar med olika pappor.

can't wait!

Efter två dagars säng liggande ska jag på skolan imorgon, längtar så mycket efter mina vänner! Har bara två skoldagar kvar med min klass innan jullovet :(
Har haft så lite till liv så jag har suttit och rensat all min musik sedan lagt in ny musik. Så nu har jag äntligen all Håkan Hellström och Broder Daniel på min mobil! Lycka.
Efter två dagars säng liggande ska jag på skolan imorgon, längtar så mycket efter mina vänner! Har bara två skoldagar kvar med min klass innan jullovet :(

Har haft så lite till liv så jag har suttit och rensat all min musik sedan lagt in ny musik. Så nu har jag äntligen all Håkan Hellström och Broder Daniel på min mobil! Lycka.

inspiration: kragar

http://nastygal.com/
http://ebbasfotografi.webblogg.se/

Svaren på lill-frågestunden!

Postat av:
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? - Ja, fast inte nu.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? -  Nja, inte allt men nog finns det några i klassen och så jag skulle kunna berätta det mesta för.
Tror du att andra människor tycker illa om dig? - Tyvärr jo.
Är du lycklig? - Hatar frågan, men jo nog är jag lycklig oftast.
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? - Mat.
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? - Hehe jo!
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? - Beror på vem, men nej förmodligen inte. Umgås bara med folk som jag gillar.
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? - Ja, ett par saker/personer.

Postad av:
Vem är den största idioten du känner? - Jadu.. Finns ju vissa personer, men inga jag tar upp öppet sådär. Men det finns en kille på ec som är helt fucked up.
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? - Nej.
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Jo, då världen går under, då alla blir gröna, då vi bor på en annan planet. Nej, inte ens då.

Postat av: Jessica. (http://bessica.blogg.se)
Största skräck/fobi eller vafan det het? - Att bli osynlig.
Hur många gånger har du varit utomlands och vart? - Ett par, i London, på Mallorca och i Finland.
Vad gör du på vardagskvällar? - Läxor, ser tv, chillar, umgås med mina vänner.
Vilka tv-serier följer du? - Criminal minds, glee, desperate housewifes, true blood, one tree hill, awkward och skins.
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? - Konstig, gladledsen, små-djup (misstolka inte. hehe)
Vilka är dina bästa/närmsta vänner? - Det är nog tha gang! Högen med underbara människor.
Vem umgås du med mest? - Är nog också mysvännerna! Eller katterna..
Hur många bloggar har du haft? - Oj, typ 3 eller 4.
Hur många syskon har du? - 5, tre bröderoch två systrar.
Favorit godis (sort alltså)? - Eh.. Oj, typ sura!
Vad tycker du om Skellefteå? - Litet och fint, men typ inte nog litet :$
Vill du ha barn när du blir stor? - Ja! Skulle döda för att få typ tvillingar!
Tror du på spöken? - YES! Är livrädd för dom också, då jag ska sova dör jag lite.
Bästa sättet att imponera på dig? - Oj.. Typ vara sig själv och lite sådär unik.
Vart äter du helst: Max/McDonalds/subway? - Donken, helt klart!

Postat av:
Putar du med läpparna på vissa bilder ? Tex den som du ha i menyn:) - Den i menyn är inte seriös, men ja kanske. Tänker dock inte på det.

Postat av: Angelica
Varför gillar du Håkan hällström så mycket? - Jag gillar mr. Hellström så otroligt mycket för att han har fina texter och gör bra musik!
Vad önskar du dig i julklapp? - Pengar, kläder, skivor och sånt. Inget orginellt.

Postat av: Malin Lundberg (http://malinluu.blogg.se)
Vad är det galnaste/sjukaste du gjort inom två år? - Shit, jag vet inte. Åkte karuseller....
Har du någon fobi? (tänkte fjärilarna osv;) ) - Hehe :$ Ja.. Igelkottar och fjärilar. Standard!
Bästa skolämnet? - Oj, men typ. So, no, slöjd, bild. Teknik är också kul!
Har du någon tvångstanke? - Vet inte om det räknas men kan verkligen inte gå ut från en toa som är tänd. Går icket!
Har du tänkt på några namn som du ska döpa dina barn till ifall du får några? - Dom måste ha fett coola namn! Typ jag får tvillingar, Rut och Ruben! Så jävla söta!!!!
Bästa filmen? - Kan inte välja en men. Tillsammans, The breakfast club, The art of getting by, och Harry Potter filmerna!

LUCIA-BILD

Instagram - sagafelicia

STACKARS SJUK TJEJ.

Lever på blåbärssoppa och cola, allt jag tänker på är mat och så.
Väckte mamma typ 2 för att hon var tvungen att tvätta mitt täcke.. Ska inte gå in på detaljer men mysigt var det då inte! Ska se lite glee och fortsätta se criminal minds i mängder!

Collage från idag


bildlöst hat-inlägg.

Vaknade klockan halv sex av att en viss mamma kan ha börjat spika och vette fan vad hon gjorde. 20 minuter senare kör hon med borren. Sen blev det sång och ingen sömn för mig :@
Ska sluta vara tjej också, inte värt. Hade mensvärk imorse, spydde lite. Känner att jag orkar inte fixa mig, typ alls. Får se ut som skit idag. Får väl låna någons plattång på nordanå sen. Blir två uppträdande idag också, ett för skolan och ett för typ 5or?

liten mini frågestund.

Vi kör på en sån. Hoppas att alla vet vad det innebär då, skriv en fråga i kommentarsfältet anonym eller inte, och sedan om ett par dagar svarar jag!

fyra bilder från idag och lite information om mina fötter.

SHIT SÅ DUKTIGA ALLA ÄR... Åh är så stolt över mina vänner, luciatåget? Grät som ett barn, ja!
Åh stackars alla klasskamrater som saknat mig hela dagen :( Ser framför mig 13 gråtande karlar om spårar ur.. Men mest är det syndom mina fötter, har stått upp och gått sen halv åtta imorse. Fast kanske lite mer synd om min familj som får lukta på dom nu då jag vädrar dom efter 13 timmar i skor!

FIN TIGER


tråkigt bildlöst inlägg

Känns viktigt att jag ska plocka lite ögonbryn och sedan packa det sista jag måste ha med mig imorgon. Klockan står på tidigt, så ska snart gå och lägga mig också!
Är så otroligt nervös över allt, shit asså. Tänk om jag gör något fel, panik.

Hehe, förresten är det bara jag som vill se kisses nya näsa typ nu direkt?! :$

SVAR: gymnasium

SVAR: Åh tack! Skulle egentligen jätte gärna vilja gå någon estet linje, men för att vara ärlig känns det som att det blir lite slöseri med utbildning för min del. Vill bli advokat eller jobba med beteendeanalys. Så samhälls eller ekonomi blir det för min del :)

KOM KOM KOM!!

Som ni ser så är det vårat luciatåg och en teater vi har gjort! Haha, det spårar typ hela men bra är den! Så vi ses allihopa imorgon på nordanåteatern! I skellefteå alltså ;)

i brist på annat får ni två bilder på våra kissemissar!


hemmakväll!

Började med ett tomt papper, sen här åt höger ser ni resultatet!
Har f.ö ritat samma bild förut, men den blev jätte ful så jag gjorde om den.. Lite smått perfektionist...

nytt i sko hyllan, ma new babies


Rumour Has It / Someone Like You (Glee Cast Version)

SANTANA. Asså herregud, så bra.

perfectbucketlist.tumblr.com


FOLLOWWWW ♥

bloglovin

Ny design!

Efter jag hade städat mitt rum hade jag tråkigt och tvär slängde ihop en design. Ska mixtra ännu mer med den snart, har främmande och sånt nu så den får se ut som den gör ett tag. :)

äter B&J med en hatt

Hatten syns inte :(( Men hatthatthatt! Älskar hatt

perfectbucketlist.tumblr.com


perfectbucketlist.tumblr.com


LA FONDELL!

Åh, hon förtjänade verkligen att vinna! Hehe, Robin sög i varje låt idag också. Var jätte synd om honom, men han kunde ändå inte möta sig med amanda. Så att, så är livet ibland.

confession

Jag står inte upp för mig själv då folk försöker bossa mig, säger bara "det är okej" fastän det inte är det. Jag tror ständigt att det är för att jag inte är bra nog, hela tiden, direkt någon säger emot mig om någonting jag tycker inte det är så viktigt och få min sak klar. Fast sen tycker jag ju att det är jätte viktigt och blir jätte ledsen efteråt. Mamma hatar det, hon tycker folk kör med mig jätte mycket.

Rolig sak.

Någonting jag tycker är roligt och lite pinsamt också är då folk lägger ut tumblr-bilder och förstår inte meningen med dom! Eller ja dom förstår väl vad som står på bilden men har liksom inte sett filmen den är ifrån och förstår inte i vilket sammanhang det är!
Ska bryta normen nu och lägga upp en bild från en film jag sett, hehe ;) 
Bild: tumblr.

GRATTIS MI HERMANO!

14 år idag, stort grattis!

jag är svag och när paniken bryter ut viskar du tyst och stelt i mitt öra, du är värd att dö för

Känner mig så inspirerad att skriva bra inlägg som folk orkar läsa och sånt eftersom statistiken bara pekar uppåt!
Imorgon blir det in på stan och hitta skor, titta lite hårfärg så jag kan mörka upp håret och julklappar, sedan idolmys-final med mina vänner! Blir jätte bra.
Ljushårig flicka? För står inte hur jag kan ha askblondt hår nu.

ASSÅ SÅ CHIILLLL.

Imorgon är det bara halva dagen med lektioner och sen julshows möte. Och nästa måndag och tisdag är det bara träning inför lucia. Och tisdagen och onsdagen veckan efter är det bara julshows träning! Helt galet, sen är det jullov!

Ska sätta igång glee och gråta. Asså, missade desperata igår och la in tid på att göra min uppgift, blev typ besviken att jag inte fick MVG, men VG är också bra! But still, feel my pain.

dåligt att resonera sådär.

Missade desperata i kväll för att göra en engelska uppgift som nog kommer vara värt det!
Ni från skellefteå vet väl om dom här dövstumma som knackar dörr och är läskiga? Dom höll mig rädd så jag icket kunde sova. Grät typ halva natten åt att jag var säker på att då jag somnade skulle dom kolla på mig då jag sov. Såg typ framför mig 3 st män som kom i kappor, puckelrygg, facklor och en korg med händer i kolla in genom mitt fönster.
Är lika rädd nu, får se om det håller mig upp i natt också eller om jag drömmer drömmar om onda rektorer..

SNYGG, LESBISK, VILL HA.

Mysa ner i sängen och se lite criminal minds i brist på glee avsnitt, två dagar kvar!!!

den femte december tvåtusenelva snöade det

Två bilder från skolan idag!
Känns som att det bara händer konstiga saker för mig idag.. Jag Johanna och Lydia skrek i panik idag i matsalen. Fick hjälpa Sebastian att ta av sig en klänning. Skulle facerape:a mamma men råkade skiva i hennes jobbarkompis logg. Min lillasyster berättade någonting som fick det att låta som att hon skulle ha sex med min klasskompis, hon är 9, det kändes bra.

Gjorde också en pepparkaka som såg ut som en enhörning, inte konstigt. Men ville berätta ändå :$

Felicia Lennon

Ny bild i menyn!!!

..........


this is me crying like a baby.


I would never leave when she needs me most.

Dagen startade i Piteå hos mi padre, sen bar det av till Luleå där det var massa roligheter och nu är jag helt slut och ska lägga mig och sova så jag orkar hem till Skellefteå imorgon!
Naya Rivera hälsar att hon är snygg.