Vet ni vad jag hatar?

Jo sånt här:
Okej inte värst men seriöst. Innan man kommenterar ett inlägg på någons blogg så läser man det kanske först? Vem vet jag kunde ju ha skrivit världens självmordsnovell och nån ba "Hoppas du hade en trevlig valborgs!:)"
Haha förlåt, men man ser klart och tydligt att min början på helgen var inte så jävla hipp, moppen gick sönder och jag hade nationella. Och folk gör det jämt, det är det värsta. För att få läsare på sin blogg, ett tips till alla där ute som ska kommentera bloggar, kommentera med någonting som har med inlägget att göra.

ÄVENTYYYYYR

Dagen började med nationellaprov i Engelska och slutade sedan med taxi hem.
Under tiden så har jag umgåtts med Fanny, Fanny, Jessica och Malin ikväll. Började med mys hos Jessica, efter det så for vi ut och köpte lyxshake och sist då kom vi på att vi skulle ut på moppeäventyr som inte slutade så ultimat. För att 4km hemifrån kommer min moppe på att ventilen på framdäcket ska lägga av så jag fick puttra till getberget för att få gå in till stan och sedan har jag en paranoid mamma som skickade en taxi!
Haha, kändes lyckat. Ska försöka få hem min moppe på något sätt också imorgon! Score.
Btw, taxichaffören var helt säkert på att jag var full och han blev arg för att jag inte tycker pizza är en höjdare. Helt galen, trodde jag skulle dö. Paranoid much.
Coola moppe-brudar! Ser f.ö farlig ut i min hjälm... Akta er för felicia_96_9A

På tal om bättre tider.

Fick se hur det gick på Engelska-nationella läs- och hörförståelsen + muntliga idag. Känns bra MVG på L/H och MVG- på muntliga pga av att jag läspar mer då jag pratar engelska än svenska. Can't get rid of that lisp.
Gick bättre än Svenskan där allt sammanfattat blev VG, har typ gråtit i en vecka. Ah får hoppas på MVG i slutbetyget i Engelska iallafall.
image description
Bild på mig från idag:))))

Blått och gult i akvarell.

Det är faktiskt första och andra gången jag målar med akvarell så det får man ha överseende med det så ja. + att det är inte frivillga teckningar pga att dom är gjorda på bilden och sen så fick vi bara använda blå på den första och gul och blå på andra! Och ja jag råkade faila på ett staket på andra bilden, men jaaaa jag målade över det så det ser ut som jag bara satt mig på papperet med bajs i röven. Men det fyller vi ut bloggen med.

"I got a chicken in one hand and a lasso in the other one!"

Då jag var liten var höjdpunkten på dagarna animal planet kl 17.30 för då var det krokodiljägarn? Bästa alltså, såg att det sänds på 10an. Grät nästan av lycka då jag såg det, men kunde inte vänta tyvärr. Jag och mamma har suttit bänkade framför tvn och ätit popcorn och äpple hela kvällen och sett på då Steve Irwin knallat om kring.
Ville på riktigt vara som han då jag var liten. Felicia 9år, målet i livet är att vara som Steve den store. Men självklart, han är kungen. Fast nu då jag ser programmet inser jag hur borta han är, ungefär som att sitta och se på Morgan och Ola-Conny. Men logiken? "Oh that's the most agressive snake I've ever seen" Better poke it with a stick.

Haha, sitter och skriver i min blogg om Krokodiljägarn... Sjunker lågt här. Får väl köra på en frågestund eller något imorgon så folk slipper gå in på min blogg och tro att jag är knäpp.
Ya'll the crazy one just posted another blogginlägg, better read it so she won't murder me.

Årets blogg 2012 rösta på mig.

Skyll inte på mig, jag är faktiskt sjuk. Har mått piss och hostat konstant i 2,5 veckor och i natt har jag knappt kunnat andas. Känns som om min bröstkorg håller på att slitas ur mitt bröst. Men skola imorgon känns surt, men allt för att få redovisa spanskan eller hur?

Btw, mamma berättade att nån brud först hade tvingat min lillasyster att kasta upp hennes boll på ett tak sen försökt tvinga henne att klättra upp på taket och hämta bolljäveln.
Det värsta är ju att hon är 9år och kunde lika gärna ha gjort det. Hur tänker man som 13åring då? Slängde i väg ett argt meddelande på facebook och sen blir det arga blickar i matsalen imorgon eftersom jag är straffmyndig och det är olagligt att tända eld på barns cyklar.

Myspromenad.

Sitter och äter jordgubbar för att mentalt förbereda mig inför kvällen.
Dagen hittills har bestått av 3års kalas, bussresa med knarkare och sedan en "skön" promenad från stan i slasket!

Så om någon ser bilder på mig från kvällen och undrar hur jag fixat mitt hår så kan jag säga att det tog ett tag men vill man vara fin får man lida pin. Gick 4km i snöregn! Sminket samma sak, låt det rinna bara.
Nja alltså converse var nog kanske inte det bästa skovalet om man får säga så.


8mil norrut.

Om 20 minuter kommer pappa hit så sen beger vi oss till Piteå där jag ska spendera sista natten i huset, kommer kännas konstigt att inte fara till Piteå och bo i ett rosa hus sen, utan mitt lilla Harry Potter-rum. Skrymslet under trappan.
Imorgon tar jag iallafall bussen till stan igen och åker till Fanny för halv 8 hos mig med mina favorit vänner. Blir jätte bra!
image description
Stämmer in så bra, puss på Quessicorn och Fanola!

Inget internet.

Låt er inte luras av det förra inlägget. Har en iPhone;) eftersom bloggningen kommer ligga på botten och ruttna så ska jag sammanfatta de senaste två blogglösa dagarna.

Snön försvann. Skellefteå tog silvret. Nationella i engelska. Spikade bild-provet. Jag gjorde godaste middagen. Drog årets roligaste skämt, mamma satt den goda maten i halsen pga det..
Kan stå en dyrt att vara rolig ibland, höll på att kosta mig min mamma. Men sånna saker får man ta om man skall bli den bäste!

Goodnight everybody!


Gripande story.

Jag säger bara det att alla mina tankar går till Jonas och hans familj..


Niklas Wikegård.

Alltid lika klockren.

Så hemskt, men ack så vackert.

Fanny halvnaken i badkaret.
Från vårat fotoprojekt på esteten, ska lägga ut alla bilder snart!

Skönaste.

Män, kvinnor och barn. Krypa in under täcket och mysa efter skolan. Hur skönt?
Såg även att jag kom in preliminärt på samhälls, slipper nog spendera mina gymnasie år med att tycka synd om mig själv för att jag får gå natur, som sug röv.

I regret nothing.

Erkände just på facebook att jag är kär i George "Bud" Holloway:$$$$$ Ja, kände att facebook var ett bra ställe. Han är så peen, vi ska gifta oss. Jag har mammas godkännande♥ Vi har på riktigt pratat om detta.
Alla andra är kär i One direction och Bieber, inte jag. Ska stalka Bud imorgon så ni vet.
Happy bday Emma Watson!

Pottermore!

Hej alla! Pottermore har öppnat igen och jag sitter som en liten nörd och gråter över att jag blev sorterad in i Gryffindor! Det var ett fint ögonblick, heter förövrigt OwlSand15210 där om någon som läser det här har Pottermore!
Och för er som inte vet vad det är så är det ett community för Potter-nördar. Vill ni veta mer så googla.

Folk på bio.

Jag vet inte om det bara är jag som ALLTID får sitta brevid dom fulaste och mest irriterande människorna på bion? Och alla de sjukaste sakerna ska hända på bion? Har blivit utskälld av en tant och blivit kallad dum i huvudet.
Men det värsta hände fan idag.

Ni vet såna här människor som liksom borde ta på sig sina kläder och typ aldrig med ta av sig dom? Jo en sån fick jag sitta brevid, det skulle inte ha stört mig om inte hon typ för det första sparkade ut mina snacks........ Sen låg hon typ på mig under första halvtimmen av filmen. Tills hon kom på att hon skulle bajsa, TVÅ GÅNGER. Jo jag vet att hon bajsade för hon gick inte lös med toapappret för det kände jag då hon körde upp sin röv i mitt ansikte och jag fick lukta på vad fan hon nu hade ätit.
Okej, visst. Let the woman take a dump. Men jag vet liksom inte vad folks föräldrar har berättat för dom. Men moralen kvinna, min mamma har kanske inte sagt bokstavligen att jag inte ska börja lukta på folk då jag sitter brevid dom på bion men det förstår väl jag själv att man inte gör.
Och självklart skrattade hon fulast i biosalongen, förmodligen hela Skellefteå, Västerbotten om hon har tur. Folk med fult skratt ska kanske inte gå på bio och se american pie, för ja den är rolig och vi med inte lika fult skratt måste sitta och lyssna på er i 1,5 timmar. Mvh mig och fucking alla som någonsin varit på bio.


Edit: Vem fan luktar på folk? Förlåt men det stör mig, wtf dude.

Mitt i stan bor en kille, som heter Melker.

Joacim Eriksson? Nej men Goren eller Holloway helt klart, utan tvekan, skulle inte banga på giftemål♥
Bellemare har också ett plus i kanten!

Förresten någon mer som lagt märke till hur jävla lika Melker Karlsson och Kalle i Kalles klättertäd är? Fan läskigt lika, blir lika förvirrad varje gång då det ser ut som Kalle kommer ut på isen.

Mys-onsdag.

Har just kramat och sagt hejdå till mina vänner. Kvällen har spenderats av film, prat och bara mys med Jessica Sebastian och Nils. De enda bilderna från kvällen är tyvärr på våldtäkt från Jessica och Sebbes håll, så lägger jag upp dom så får jag väl halva Sveriges polis-styrka efter mig.
Nu ska jag se new girl och äta yoghurt som en boss.

Ett lov försent.

Kroksjön under sportlovet.
Söta grabbar och tjej(er) efter en skoterdag i solen. Eller ja, tjej. Jag var bara inte så söt bakom kameran.

Sjuk på lovet. KÄNNS BRA, TACK.

Ligger hemma i ett snorbad och myser. Har årets jävla torrhosta också, känns bra så här på lovet. Ska halsa mollipect och kötta nässpray till imorgon så jag kan umgås med mina vänner utan att jag ska dränka dom i snor. Är sådär underbart hes också, på riktigt sådär härlig Kathryn Presscot/Sophia Bush röst.
Nu ska jag sluta klaga i det fräschaste inlägget ni kommer läsa idag!

Det är faktikt så att kattbebisarna söker sig till andra städer på fredag/lördag. Vilket inte är så hippt.. Snuttebullarna försvinner juuu.. Mina favvobessar ju.

Kvällen och mänskligheten.

Jag och Jessica begav oss mot stan där vi skulle på Waynes som var stängt, så vi fick en snilleblixt och kom på att solbacken också har ett Waynes som också var stängt. En jävla massa tur alltså!!!!!!!!!!!!!! XXDDDD
Kvällen fick då bestå av att äta och godis, chatroulette, youtube och tumblr istället! Toppade fika, alla dagar.

Ska börja se serien "New girl" nu, bara för att Zooey Deschanel är så jävla snygg och rolig. Helt sjukt.
Förresten så vet jag inte vars mänskligheten är på väg, satt som vanligt och ritade i Draw something. Sen så gjorde jag snyggaste jävla teckningen, skojar inte ens. Kunde inte stänga käften det bara rann saliv. Så jävla snygg var den, och snubben som gissar.. Gissar han rätt eller? Nej. Antar att det var att munnen var lite sne. Obildad-kille_89. Vart är världen på väg?
Notera att inlägget är under kategorin "känslosamt". Är riktigt ledsen över detta.

Felicia världens bästa bloggare!

I mitt försvar så har hela lovet hittills bestått av att varit ute och sedan igår for jag och mamma och spelade kort med Åsa och Kelly hela kvällen.
Nu snart ska jag fara och hämta upp Jessica och sedan ser vi vars vi beger oss, blir ett moppeäventyr ikväll iallafall vilket blir braaaa! Har ju saknat finaste hon under Piteå-dagarna :( Sen tycker vi också att Fanny ska komma hem från Spanien snart också, för hon saknar vi också! Talar för alla nu!
Så här glad är jag införkvällens äventyr!
(Om någon undrar så kunde jag inte hålla balansen i början och ramlade)

Är lapp och bor i Skellefteå.

Ni som läste rubriken vet då att den är så ologisk så att jag skäms, för hur mycket än 08or vill att Skellefteå ska ligga i Lappland så är det inte så. Vet inte om jag är den enda som reagerar på att alla skildrar Skellefteå som att vi bor i Karesuando och enda gången vi farit ut från våran lilla tätort var då vi stor-shoppade i Kiruna.

Förlåt alla från Ystad och uppåt till Umeå, men ni har misslyckat att utbilda människor under 40år.
Alltså jag är så jävla less på att bli kallad inavlad Same eller en moppe-conny med varmkorv och att jag bor i en samlingsstad för bönder. Jag känner bara hur jag vill starta något jävla inbördeskrig för att alla är så dumma. Speciellt i en diskusion om hockey kommer det då upp att jag kommer från Skellefteå och då hejar på laget som finns här då för att det är det bästa! På såsätt kommer det då upp om att jag är Same för att någon dum jävel kom på att kalla nån Skellefteå-spelare för Same. Så jag vet inte om jag skyller på Skellefteå hockey eller Joe Rovik för att jag blev Same ofrivilligt.

Sen då jag tänker på en bonde så är det nog någon mjölkbonde från Småland eller en Smålänning som  hissar upp sina småsystrar i en flaggstång. Inte en Skellefteåbo som fortfarande gråter av glädje pga att SAIK är i SM-final och kör skoter.
Jag blir faktiskt frustrerad. Sammanfattat är så att Skellefteåbor inte är Samer för att vi bor i Skellefteå och det är Smålänningarna som är bönder inte vi. Tack och adjö. Sen ett sista tillägg: Att mina föräldrar är syskon är inget att retas över, kärlek kommer i alla former. Skämtåsido, man behöver lite humor i sånna här seriösa sammanhang.
Såhär slutar min uppsats om dumma människor på EC och Umeå neråt.

Det här med alla mina talanger.

Antar att alla vet vad "Draw something" är? Inte isåfall kolla upp det. Jag mina vänner, damer och herrar är en gud i detta spel. Felicia Ragnarsson G i bild har en förmåga att på min iPhone rita dessa mästerverk i stil med Picasso, Da Vinci etc. Så min påskgåva till er är detta:
Ariel, carwash, twilight, cape, santa och wedgie.
Om det nu blir för mycket för er så gör det ingenting, kolla bort i ett par sekunder sen kollar ni igen. För jag förstår, det är som magi som rinner igenom kroppen. Det är ingen illusion, utan verkligheten. Tekniken sitter i pekfingret för er som undrar.

Fan brev, autograf-förfrågningar, kärleksbrev, kärleksdikter eller vad ni nu har för er skickas till min mail eller facebook. Ta insiativet och starta en match i Draw someting mot mig, sagafelicia heter jag! Tillsammans med våra mobiler skapar vi konst!!!!

Frustration. Dummaste någon någonsin sagt.

"Men tjejer ska inte klaga på jämnställdhet. Jävla feminist. Du valde att bli tjej felicia."
Vänta, för det första va? Jo redan som spermie tänkte jag att jo jävlar jag vill bli feminist i tonåren och valde därför att bli kvinna. En helt outvecklad spermie i sina unga dagar. Jag valde att bli vit också, och den där speciella fräknen jag har på näsan valde jag att placeras där.
Bara för att jag förmodligen hade mer hjärnkapacitet som spermie än personen som sa det här, så kan ju jag tänka att det var något av det dummaste jag har hört i mitt liv. Nja, don't blame him. Han valde att födas dum :)

NI TRODDE JAG SKULLE SÄGA DYSLEXI MEN JAG KAN FAKTISKT SKRIVA.

Stackars Lisa, hoppas det inte var mycket mens.
Tubölebarn. Karin Hamrin, do you feel me?

Hon går.

Pärlan är uppe och igång, går som en pärla XD
btw, tror ni Solna är lyckliga? Tvivlar starkt, vill se matchen.. Men har inte kanalen. Kapten Ericsson och AIK!

I-landsproblem.

Två av mina pojkvänner fyller år idag... Vet inte vilket kalas jag ska gå på :((((( XDDD

Joe tittar in.

Åh det känns som om jag borde plugga lite fysik, men jag är så trött och sliter att det ger ingenting. Till och men min kvällsröst har börjat kicka in, och då kan jag säga att jag låter som Joe och det är väl inte så jävla fint.

Pärlan är ett nytt batteri rikare och står inne på uppvärmning eftersom hon har kommit på att frysa:) Inget annat än trubbel denna moped. Nu för att kompensera att jag varit elak mot henne ska jag sätta mig på hon,  ge henne ett par komplimanger och äta ett päron som om det vore det sista jag någonsin gör.

Går på repeat.

Markus Krunegård - Jag är en vampyr.
Säkert! - Dansa, fastän.
Den svenska björnstammen - Svalkar vinden.
Gotye - Somebody that I used to know.

My milkshake

Är så här pigg just nu efter en kväll av tråkerier och lördagsångest.
Somnade i webb också. Det kändes som ett golden-moment från min sida. Ser också ut som en uttorkad söt hund ikväll. Citat av Linus 17år. Är alltså överdrivet sexig då jag är trött, ringarna under ögonen brings all the boys to my cam and they're like I want that jam. Smsa if you want some of this sexiness.

Don't worry kids, I will go to sleep.