En av många talanger.


Sitter och gör detta, alltså äter popcorn utan händer i skålen. Är så kul, speciellt då jag egentligen borde skriva en uppsats om hjärtat! Kuuuuullllll, ska göra det nu innan Fanny kommer och hjälper mig med källförteckningen. Roligt sådär på en torsdagskväll.

Btw, ni som undrar och är nervösa. Bortsett från allt svett och alla tårar så blev min engelska rätt bra. Ger den mig ett MVG tvingar jag er att läsa den som tack för allt ert stöd♥♥♥♥♥♥♥♥

Får väl gå.

Åh, känns som att min bloggning redan är i botten efter 4 dagar. Skönt, nej men ska egentligen skriva engelskauppsats men har ingen motivation eller personlighet så det luktar inte MVG i engelska. Har ingenting att skriva om så jag får väl typ nöja mig med det jag har skrivit. Har ändå skrivit typ ett A4, har liksom inget mer att ge. Skriver personligt också, inte min grej. Om vänskap, känns som att det inte är mitt område eftersom jag har typ 3 vänner.

YOLO

Bara jag som blir lite nervös över "Remby"-knappen som finns då man ska skriva ett inlägg. Känns som typ "the-end-of-the-world-knappen" är ju ändå 2012 och jag tar inga chanser.

Sov i hela 14 timmar i natt, helt sjukt. Hur kan man sova så mycket? Mådde förövrig piss och for hem från skolan, visade sig att jag hade fetaste febern och det förklarar ju saker och ting. Ska lägga mig i sängen och knapra ipren för att inte missa studiebesöket imorgon med esteten! Utflykt med piknick osv.

HJÄLP: Kånken

Har viljat ha en Kånken i all evighet känns det som! Finast någonsin, dock vilket färg vet jag inte vilken jag vill ha. Ligger åt vinröd eller mörkgrön hållet. Får typ panikångest, för imorgon ska världens finaste mormor nämligen köpa en åt mig som avslutningspresent. Och då känns det ju positivt att veta vilken färg, någon stackars själ där ute som vill hjälpa mig?

Ny design, och jag tar tag i bloggen.

Tryck F5 om du inte kan se den nya designen!
Kände att den här bloggen behövdes ta tag i, så det blir det jag gör nu!

Blir helt fascinerad!

COOLASTE JAG SETT ALLTSÅ.

TRÖTT GIF, enda rätta

Tumme upp på att jag ska baka med Fanny och Hugo snart, är ock död som en fisk....

Ja, nu är det så.

Orkar inte blogga, eller jo. För jag gör ju det nu, men jag har verkligen ingenting att blogga om. Förutom alla dessa tankar som går genom mitt huvud på nätterna. Vi startar en ny kategori och kör! Nej men jo.

Iallafall, firar 4,5 veckors förkyldning och hosta idag! Yeeey me. Var på vårdcentalen i fredags. Trodde jag skulle dö, en gravid tjej högg mig i fingret. Dom sa att jag inte fick gå ut så mycket innan det blir bättre. Jag gick ut igår, YOLO.

Mitt liv är fullbordat.

Igår hände det underbara att jag gav upp mitt liv för att skriva en bokrecencion till Engelskan, satt i 3,5 timmar och led av skrivkramp i fingrarna etc. Sen då jag kommer på skolan ska den vara inne nästa vecka, kände ett hat mot universum då. Sitter och finslipar den på tumblr, hehe. Borde jobba med extra arbete egentligen. Höres!
Kör på skolrelaterade memes!

yo bro, gangsta gänget.

Två bilder från valborgs, den spenderades med Jennifer, Jessica, Fanny och Sebbe. Lagomt många, mycket bra. Iallafall så medans resten av sveriges ungdomar söp så firade vi Fanny nu mera 16år, sjöng singstar och lekte jag har aldrig med vatten tills vi alla mådde illa. Kändes som en bra valborgs, var rädd att den inte skulle toppa den förra, men det gjorde den på långa vägar! Finaste vännerna har jag.

Kom iallafall hem nyss från att ha varit på bio med Fanny och sett the Avengers, fett bra var den!
Nu ska jag gräva ner mig i sängen och se Grey's, äta äpple och risifrutti för att mentalt förbereda mig inför Nationella imorgon!