Tre talanger och en besvikelse.

Har fler än en talang för er som inte visste.
1. Kan sjunga med stängd mun. Yes, det är sant! Inget skämt, jag kan stänga käften och ändå låta.
2. Är en jävel på att joddla. Andra kan misstycka, men jag mina vänner är i klass med de sju dvärgarna.
3. Min imitaion på en Italienare är gudomlig. Då jag kommer igång med min accent så kan inget stoppa mig, låter mer som en Italienare än vad en Italienare gör. Då är det illa.


Något mer som jag kan slänga in i detta inlägg är det här:
Skellefteåbor... Har ni sett..? Frasses har bytt namn till "Big smajl" Ja ni läste rätt, inte Big smile utan smajl. Är inte en arg stammis eller något, är bara besviken över hur det luktar dyslexi då man kör förbi. Vad ska turister tänka nu? Är orolig över att "Skellefteå, guldstaden" är ett minne blott och nu är det "Skellefteå, dyslexins huvudstad".

ringer 40 gånger och du tror att jag ska svara, baby

Har kommit hem från en otroligt mysig kväll/natt med inte så mycket sömn. Får typ ångest för att jag inte gör något, sitter bara här och gör ingenting. Men Den svenska björnstammen får fixa alla mina problem för en stund.

Mys med mina finaste vänner hela kvällen.

Om sisådär nu så åker jag vidare till Fanny's stuga där vi, Sebastian och Jessica ska se hockey, mysa och äta hela kvällen och sedan sova där. Känns som om det behövs, en kväll med de finaste vänner man kan önska sig!

Ska packa klart nu så vi kan bege oss!

Nytt mål i livet. Simba.

Nu talar jag ut  som en nunna, men detta måste jag göra någon gång. Fast liksom som att dra en Simba på någon sexuellt, inte på typ ett träd. Man tar alltså sperma på tummen och drar det längst pannan och säger: Simbaaah. Precis som i videon!
Skulle dock kanske inte uppskattas om någon gjorde det på mig. Still funny though.

Freakiest shit I've ever heard. Nej faktiskt inte, men jag under min tid som människa ska göra detta bara för att se den andra personens ansiktsuttryck.

Gött på kvällskvisten

Det här. Var. Gott


BRA INLÄGG XXDDDXD

Har tumblr:at så mycket idag att jag behöver skönhetssömn, blir att skära upp lite ananas och lägga mig i sängen och njuta av ett avsnitt Happy Endings sedan hoppas på vinst för skellefteå ikväll så vi får se SM-final i år med!

Skönt med halvdag imorgon också!

Snusk och (med) pärlan.

Köpte dessa skor idag, ganska basic. Inhandlade även ett par svarta jeans, mina gamla har spruckit i grenen så mycket att man ser trosorna!!! Och sånt snusk håller inte jag på med, en sofistiskerad flicka som jag.
Haha ibland undrar jag vad i fridens namn jag skriver? Typ om Justin Bieber i förra inlägget, kvinna ryck upp dig.

Tog fram moppen idag! Pärlan som jag saknat dig, blir premiärturen imorgon morgon då! Ah, nervöst. Sist jag körde slutade det med en krage. Oh the time of our lives pärlan! Så fina och bra vi är, mest jag . Men du också.
Ska sova nu, ladda batterierna lite. Så jag och pärlan är på samma nivå liksom, gäller att ge och ta i ett förhållande.

Mainstream med bieber

Tja nunnan här! Justin Bieber har släppt en ny låt, blir fest i helgen ju. Eller så blir det sitta hemma, äta chips och gråta över dagens hockeymatch. Nej nu ska vi inte vara så, det är ju måndag och allt.

Kom på att jag är så mainstream att jag färgade dip dye, inte så mycket men ändå. Blev sådär, typ lite bra:))))))))))))))9999999 XD Fast ne, blev typ inget så jag färgar igen! Blir bra.

Mmmmmm bäst.

Klicka på bilden!

I'm in a glass case of emotions.

Såg the hunger games idag.
Mamma: Var filmen bra?
Jag: Vill inte prata om det..

Alltså som inlägget under detta säger är jag alltså förkrossad, kan överreagera pga att jag är i den speciella tiden av månaden. Men va? Det var som att läsa var femte sida av boken, inget var med. Viktiga detaljer, allt bara borta. Manusförfattaren kan inte ha läst boken.
SPOILERALLERT: men vafffffaaaaan. Vars var Peetas pappa? Varför tvättade hon inte Peeta? Varför sjöng inte fåglarna Rues sång? Varför var det inte natt då Glimmer dog? Varför förlorade inte Peeta benet? Varflör blev inte Katniss döv? Varför var inte slutet obvious? Varför? VARFÖR TVÄTTADE HON HONOM INTE?

Mitt liv är kaooooos.


NÖRD, NÖRD, NÖÖÖÖÖRD

Har varit och tränat i 6 timmar så jag är jätte trött nu XD Skoja, har städat mitt rum. Kan kännas som ett träningspass ibland XDDDXDXDDD

Ska sluta nu och berätta vilken jävla nörd jag är. Liksom vad gör jag på dagarna? Läser hugerspelen, pluggar, pratar om Harry Potter, tumblar bilder om hungerspelen och Harry, lyssnar på Håkan och gråter över VG-betyg.
Varför vill folk vara vän med mig? Är så tråkigt nördig man kan bli. Min PMS tar över min prestationsångest och överdriver den.

For an example peeps. Idag så frågade jag min lärare vad jag fick på mitt "lilla" arbete på 3,5 A4 om Love actually. Förväntade mig typ VG pga hur dålig den var.
Lärare: Du fick MVG! Gud vad bra asså felicia!
Jag: WADDAPPPPPP PEEPS, JAG ÄR EN MORS VÅTA DRÖM.
Sen kom det till de att jag började tänka, MVG? Inget +? Fan vad sämst. Vad är jag för människa? VAAAa. Grät typ då jag kom hem och ba Fick bara MVG...... Lol, lärare ger inte ens ut MVG+ I suck.
Eran reaktion på inlägget, eller hur.

Är det ett skämt eller?

Satt i mitt rum på tumblr, och ba ja har inget liv nu men vi fortsätter väl leva ändå. Sen ploppa det här upp.
Vet vad jag drömmer i natt.

4 DAGAR KVAR!!!!!1

Har läst boken och ska se filmen på fredag, kan inte vänta. For real, det gör typ ont i magen.

Hade tråkigt, kom på att jag är rolig;pPP;pp


Lekande liv.

Det här hände mig idag, livet leker.

Fulaste väskan.

Hade ingen spanska idag så jag och mamma åkte in till stan och införskaffade fulaste väskan jag kunde hitta. Bara för att den hade lite charm och behöver en väska, tycker förövrigt om den!

Bakade också Chocolate-chip cookies idag, men tog bikarbonat ist för bakpulver:):):) Så det gick åt pipsvängen och smakade stjärt. Gillar mitt "Jag säljer dom ändå och säger no refunds" kom ej på frågan, får fara på coop och köpa något annat att sälja.

Felicia 16år, roligast i världen.

Mina golden-moments idag.
*Min lillebror retar min lillasyster för att hon heter Li och det låter som en kines.*
Jag: Li om du var en fågel så skulle du heta "Wing-Li"
Ska tillägga att mamma skrattade så mycket att jag trodde vi skulle krocka, Li dock tyckte inte det var lika kul..

*Min 9åriga lillasyster pratar om kinesen i baksmällans hår på snoppen*
Jag: Men mobba han inte, han kanske tycker det är fint:@
Mamma: Jaså gillar du håriga analer, men du kanske ska gå en inriktning med analvaxning på gymnasiet.
Jag: Får jag träna på dig eller? Fast nej, blir äckligt eftersom du har så mycket hår i röven.
*Berättar skämtet igen senare*
Jag: Men håret är ju så jävla kompakt att det blir svårt att skita, äckel.


Måste även tillägga det roligaste jag sa igår på kören.
Malin: Jag kan inte säga det där, blir svårt... (typ sex laxar i en laxask sak)
Jag: Lär dig din lilla dyslektiker:@
Sen ba wtf?! Inte ens logiskt.

Äntligen en oversize jeans-jacka!

Inte den finaste bilden, men ahhh!
Mamma kom hem med morfars gamla Levi's jacka och sa att jag fick ta den. Kärlek. Förutom att axlarna är breda och jag ser ut som en man då. Bryr mig inte, den är såååå fin. Nu kan bara någon ge mig en fjällräven väska så lever jag lyckligt i vår!

life? lol i have school.

Har just skrivit klart ett jobb om Love Actually, vilket sög eftersom det inte är så lätt att skriva ett bra jobb om en kass film. Men nu är jag äntligen klar och det är så skönt att det är bortgjort. Nu skall jag gå vidare med mitt liv och göra något vettigt. Hehe tumblr!

Mainstream

Är det bara jag som har tänkt på det här att alla hatar alla och är allmänt arga på världen hela tiden?
Vad hände med kärlek, frid och harmoni? Men på riktigt, är det så otroligt mainstream att hata allting? Känns kanske inte som my number one priority, vet inte hur det är med er eller så men det är inte så jävla hipp att umgås med en människa som är arg och otrevlig.

Men alla som typ kallar sina vänner för bög, hora, äckel osv. Är det meningen att det ska vara som inte inside joke-varning på det eller? För jag skulle kanske inte uppskatta att bli kallad äckel av mina vänner på skoj. Förlåt alla hipsters där ute men Wednesday var först.

Skolutflykt, gul saft och mariekex.

Vet ni vad jag har gjort idag? Vet ni, vet ni, vet ni?
Nej precis, har friluftsdag imorgon och ska sitta och frysa rumpan av mig i en pulkbacke och läsa. Men det är inte det enda jag ska göra, ska fika också! Blev ingen gul saft och mariekex, körde på något lite mer wild and crazy, ska nämnligen äta Tom- och Jerrykex! Åh som en nostalgibitch har bitchslapat mig, någon annan som kommer ihåg godingarna?

The hungergames

Började läsa boken "Hungerspelen" och jag kan inte få nog, så otroligt bra bok. Vet dock inte om jag ska läsa den sakta och njuta eller läsa den så fort som möjligt och börja på de två andra böckerna direkt.. I-landsproblem.
Taggar filmen också, har typ sett trailern 4 gånger idag. Kan ändå inte tänka mig hon i huvudrollen som Katniss då jag läser boken eller Gale för den delen.. 11 dagar kvar till premiären! Lagomt nervös...

Melodifestivalen krossar drömmar.

Skrev detta på facebook och tyckte jag var jävlart dökul, och 18minuter senare säger självklart Anagina det i livesändning och får all creds för det. This is how you kill the mood at my house. Inte ok. Men sverige vi har ett resultat: jag ska leda melodifestivalen nästa år. Med orginella skämt och inte sno dom från 16åringar uppe i norrland, riktiga norrland och inte Sundsvall ;ppp;:::ppp.ppP:PP

Har inget emot Anagina sådär ändå, förutom att hon är *PPPPPPiiiiiiiiIP* som vi säger i TV.
Just kiddin' ma homies she's a real bitch. Kissie 2013♥

Nostalgi.


Norrlands eliten!

Bob-tösterna idag. Jävlart sötast i Piteå!
Dagen har bestått av korvgrillning, skoterkörning och barnmatning. Nu beger vi oss snart mot den långa resan till coop så vi har godis till mello-finalen! Behövs.. Är ni nervösa? Jag är nervös, kommer nervöskissa fler än en gång, passar på under Ranelid, hehe:$

Jag skulle vara en sån dålig mamma.

I morse begav vi oss mot medle för att lasta en skoter och sedan hämta fasters favvisbrud! Och sedan mot Piteå.
Grejen är den att alla är så förvirrade angående det här Piteå-Skellefteå, mamma bor alltså i Skellefteå och pappa i Piteå, och för er som inte visste det så är det ca 8-9mil ifrån. Därför bor jag hos mamma typ jämt, och pappa jobbar konstiga skift i Kiruna.

Iallafall, rubriken? Yes, vi ska alltså ha Mira 1år här i helgen! Vilket blir mys, och det att jag skulle vara en dålig mamma om jag fick barn nu har och göra med blöjbyten. Seriöst, vad är fram och vad är bak? På blöjan alltså, inte barnet.
Men ett sådant dramatiskt inlägg ska jag hälsa er alla adjö och ha en fortsatt trevlig kväll. Imorgon ska jag köra skoter! Hejhopp.

Kör försiktigt allihopa! Skoter, bil, moped, motorcykel, cykel och trehjuling.

Nattens sista inlägg på riktigt.

Jag mina vänner har det snyggaste benet i världen! Jo jävlar, en av kattungarna kom på att han skulle klättra upp på mina ben, okej visst är van då dom ska mysa. Sen kom den andra och gör vette fan, mysa skulle han inte göra iallafall... Mitt vänstra ben är typ sönder! Lid med mig, jävla katter.
Ser typ inte ens hemskt ut.. Men det svider som fan.................................
Ser ni förövrigt vilka bruna ben jag har, som om jag varit utomlands i flera veckor!

Nattens sista inlägg.

Satt och jobbade med den här lite ikväll, plus lite musik. Så det blev toppen. Ögon dock är väl inte min grej men jag blev lite nöjd iallafall. Eller nej, allting ser konstigt ut, fast lite fint iallfall.

Åh så snygga.


Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri.

Har suttit i typ en halvtimme och väntat på att jag ska börja skriva ett inlägg om kärlek, sen kom jag på att min brist på erfarenhet sa nej.

Sen satt jag och tänkte på min svenska uppsats och då slog det mig! I disneyfilmer lär vi oss hur vi ska vara rädda för alla för alla gamla och fula för dom kommer bara att förstöra våra liv.
Och nu talar jag av egen erfarenhet, inte en enda gång har en gammal människa gjort något som påverkat mitt liv på ett dåligt sätt. Sen kan ju det här med fula människor diskuteras. Ne, men på riktigt det är alltid ens "vänner" som gör någonting så att allting suger.

Vet ni varför? Jo för att alla provocerar och låter sig bli provocerad. Alla är så dumma, förlåt men varför? Varför kan inte alla bara inse vilka som är ens riktiga vänner och sen vara sig själv. Och allt skitsnack... Jesus kristus men kan inte alla bara hålla det inom sig, förstår inte grejen med det. Känns som att man växer upp och slutar med sånt. Antar att det bara är jag då.

I blame society.

You said it's like a favorite record bouncing on repeat.



Som en nörd på en vit häst.

Dessa fyra har typ uppfostrat mig. Nej men ändå, det kan inte bara varit och Fanny och Sebastian som var helt obsessed i serien? Vet inte hur många gånger vi har lekt att vi haft alla slags krafter och jag iallafall var helt övertygad att jag skulle vakna upp en dag och kunna spränga saker med mina bara händer.
Nu har jag dock släppt mina nörddrömmar och väntar på ett intagningsbrev till Hogwarts istället. Inte för att det har med saken och göra men..

Nu är det så att jag Fanny och Sebastian har tagit oss i kragen och ska se de alla bästa förhäxad avsnitt, och vi börjar ikväll. Så snart ska jag gå över till Fanny och början på en ny harmoni-fylld kväll skall börja!

Remember children: bro's before hoes!

Det här med att städa gör mig frustrerad.

Jag kan ju personligen tycka att det är enklare att ha allting på golvet, och bara för att göra mamma glad skulle jag kunna sortera dom i olika högar så är det lite organiserat iallafall. Men har jag det på golvet vet jag iallafall vars det är, kan ta 10 minuter att hitta min tv-dosa eftersom den inte ligger på golvet brevid sängen.
Förlåt alla föräldrar där ute, men hur ska jag kunna hålla reda på vars jag har saker i lådor och på hyllor om jag inte ens vet vilken dag det är då jag vaknar, om det är morgon eller kväll? I-landsproblem. Ska fortsätta städa mitt rum, annars får jag inte umgås med mina vänner. Utpressning från mammas håll...

Stay in school peeps.

Biomys.

Jag och la familia for och såg bio i dag, journey 2 the mysterious island. Filmen var väl sådär.. Men han med huvudrollen fick mig att dregla på bion, I regret nothing. Förutom delen där han tog av sig tröjan och jag missade det.. Smärta. Kompenserar det med googla: Josh Hutcherson shirtless.

Ska se film med lillasyster nu! Hon som förövrigt har fallit in i one direction träsket och hoppar omkring som en fangirl varje gång hon ser dom. Ska visa henne "sanningen om one direction" så kanske hon tar och river ner hennes posters. Har f.ö inte något emot dom, låtarna svänger ju.

Tumblr.

Pga brist på liv och tumblr i mobilen så är jag mer aktiv där än mitt i mitt sociala liv. Därefter kommer emocore, sen facebook. Tufft liv.
Tumblr: http://sagafelicias.tumblr.com eller klicka på bilden ovan^
Ec: sagafelicia
Facebook: facebook.com/frkenfelicia

Är så inaktiv på bloggen man kan bli... Typ.

Grejen är att jag har typ ingenting att blogga om, hehe. Så jag skriver typ aldrig, men nu när jag kommer igång så ska jag försöka uppdatera lite. Sen sist har det varit nightflight och skoterkörning +mys med vänner, kommer bilder från dessa mysiga dagar då jag lägger vantarna på kameran igen!
Söt bild på Ludvig, Sebastian, jag och Fanny på Nightflight.
Orginal bilden är snodd från SIGNE

Nattflyg

Kan inte fatta att det är nightflight imorgon, det har gått så sjukt fort. Ska spela innebandy också, ah. Sista skoldagen innan sportlov också, orkar inte. Är trött inuti och utanpå, psykiskt och fysiskt.
Ska sluta vara negativ för jag är helt säkert att det blir kul ändå!